Miért írjátok oda a neveteket, a kérdések és a válaszok mellé?
A kérdés lényege az, hogy az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy egyre többen odaírják a nevüket, vagy a bevenevüket a kérdéseik vagy a válaszaik mellé.
Ennek az oldalnak éppen az e lényege, hogy névtelenül beszélgethetsz vagy vitatkozhatsz. Aki azt szeretné, hogy a neve alapján tartsák számon a válaszait, lehet hogy jobb, ha más fórumon teszi ezt.
Valaki kitalálta, hogy itt is odaírja a nevét a válaszokhoz és szokás szerint mások eltanulták a butaságok és követik a rossz példát.
Ha kérhetem, ne tegyétek ezt mivel ezzel, ennek az oldalnak a hangulatát rontjátok el illetve teljesen semmibe veszitek azt az elvet ami alapján működik, az anonimitást.
Ezen felül, pedig valószínűleg senkit sem érdekel hogy hívnak titeket.
. . . . . . . . . .. . . . . ,.-‘”. . . . . . . .. . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
.......azért, mert be lehet állítani, h mutassa-e a nevedet, vagy sem.....anélkül, h odaírnád külön.
Nem tűnt még föl?
Attól függetlenül, hogy kézzel írod-e oda vagy be lehet jelölni ez a névkiírás butaság. Azzal hogy te bejelölted-e vagy kézzel írod oda az teljesen mindegy.
Köszönöm, tisztában vagyok a név és a becenév vagy nicknév között különbséggel amit a leírásomban jeleztem is.
Az oldalnak éppen az a lényege, hogy anonim.
Úgy látszik túl ritkán jövök ide, mivel nem tűnt fel hogy van ilyen opció.
Egy nagyon hosszú kihagyás után feljöttem az oldalra és azt látom, hogy a sok kedves ember kiíratja becenevét, hogy mindenki lássa milyen válaszokat adott, ami egy baromság.
Alapból már más lett az oldal profilja, mint amire eredetileg ki volt találva, az, h most ki lehet írni a nevet már nem sokat változtat.
Sokan fórumként használják inkább az oldalt, olyan jell. kérdést is írnak ki, ami nem egyszerűen válaszolható meg két szóval, hanem vitára, párbeszédre szólít föl.
Eredetileg ugye arra volt kitalálva, h vki föltesz egy kérdést, h mittudomén " Hány évesen veszítetted el a szüzességed" erre egyértelmű választ lehet adni, vagy "Mi az a pesszárium" stb. stb. helyette egy csomó olyan van, h "Mikor fogjátok már föl, h blabla blabla" Mikor? Holnap este 8 kor......az ilyen kérdések vitára szólítanak föl, fórum jellegűek.
Egyébként meg ugye a szabályzat szerint nem kéne vitába szállni, nem kéne válaszokra válaszolni, ezért is, többek között, az anonimitás, de hát akkor mindenki úgy üzent a másiknak, h "előző", "első", "55%-os" "18:13-as".....így meg már mindegy, h vki nicknévvel címezi a másiknak a mondanivalóját, vagy a egyéb módon.
Minden változik, egykor az iwiw is arról szólt, h bejelöld az ismerőseidet, és olykor ezt-azt üzengess nekik, most már , fészbuk minta alapján ugyebár, már szinte az egész életedet megoszthatod az iwiw-en, játszhatsz, zene, csoportok, klubok.....és az eredeti cél ugyancsak kezd háttérbe szorulni....
Azért, mert ahogy írtad, "névtelenül beszélgethetsz, vitatkozhatsz..." De nem muszáj névtelenül!
Ha olyan kérdést szeretnél feltenni, amire az ismerőseid nem tudtak válaszolni, esetleg nem mersz a környezetedben megkérdezni, mert mondjuk szégyelled, hogy nem tudod, vagy hogy egyáltalán ilyesmi foglalkoztat, akkor azt megteheted névtelenül.
De ha valaki válaszol rá és őt nem zavarja, akkor kiírja a nevét.
Továbbá ha figyelmesen olvasgatod az oldalt, rájöhetsz, hogy "xy" többnyire számodra hasznos kérdéseket szokott adni, míg "z" leginkább, csak marhaságokat ír be.
Ha beiratkozol pl. az anonim alkoholisták közé, akkor csak a te, ti nevetek lesz anonim. A dokié nem!
Tehát ha te nem szeretnéd, hogy tudják ki vagy, akkor ne írd ki a nevedet (ahogy én sem teszem), de ebből nem hiszem hogy problémát kell csinálni.
Mellesleg privát üzenetet se küldj az oldalról, mert ott már a saját e-mail címed jelenik meg!
További jó GYIK részvételt neked és mindenkinek!
Néhányan nagyon unatkoznak, és szándékosan odaírják a nevüket a válaszaikhoz, így többet bír majd vitázni, hiszen sokan csak azért beírják a saját véleményüket egy olyan kérdesbe , ahol van egy ismerös név. De elöttem már alaposan elmagyarázták hogy hogy ez nem fórum és nem vitázásra valóak a kérdések.
Minden esetre nekem néha jólesik hogy "hírességeket" látok olyan témákban ahova énis elkallóztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!