Miért írjátok oda a neveteket, a kérdések és a válaszok mellé?
A kérdés lényege az, hogy az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy egyre többen odaírják a nevüket, vagy a bevenevüket a kérdéseik vagy a válaszaik mellé.
Ennek az oldalnak éppen az e lényege, hogy névtelenül beszélgethetsz vagy vitatkozhatsz. Aki azt szeretné, hogy a neve alapján tartsák számon a válaszait, lehet hogy jobb, ha más fórumon teszi ezt.
Valaki kitalálta, hogy itt is odaírja a nevét a válaszokhoz és szokás szerint mások eltanulták a butaságok és követik a rossz példát.
Ha kérhetem, ne tegyétek ezt mivel ezzel, ennek az oldalnak a hangulatát rontjátok el illetve teljesen semmibe veszitek azt az elvet ami alapján működik, az anonimitást.
Ezen felül, pedig valószínűleg senkit sem érdekel hogy hívnak titeket.
10-ből 1 aki van olyan "okos" és az igazi nevét írja oda..
de a normálisabbak nicknevet használnak..
Abbúl nem lehet baj.
Szerintem se szerencsés dolog elfórumosítani ezt a helyet. A pajtáskodás elméletileg idegen lenne ettől a helytől.
A másik ami nonszensz, az amikor valaki odaírja a végére a korát és a nemét, amikor az adott kérdéshez ez egyáltalán nem fontos.
"A másik ami nonszensz, az amikor valaki odaírja a végére a korát és a nemét, amikor az adott kérdéshez ez egyáltalán nem fontos."
És egyáltalán, kit érdekel? Tegyük fel a kérdés az, hogy melyik gyógynövény jó gyulladáscsökkentő, erre a válasz: Kamilla, 13/l
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:43
De olyan előfordulhat, hogy rokon gyerekre vagy kisebb testvérére vigyáz. (Ennek ellenére értem, mit akarsz írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!