Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért írjátok oda a neveteket,...

Miért írjátok oda a neveteket, a kérdések és a válaszok mellé?

Figyelt kérdés

A kérdés lényege az, hogy az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy egyre többen odaírják a nevüket, vagy a bevenevüket a kérdéseik vagy a válaszaik mellé.

Ennek az oldalnak éppen az e lényege, hogy névtelenül beszélgethetsz vagy vitatkozhatsz. Aki azt szeretné, hogy a neve alapján tartsák számon a válaszait, lehet hogy jobb, ha más fórumon teszi ezt.

Valaki kitalálta, hogy itt is odaírja a nevét a válaszokhoz és szokás szerint mások eltanulták a butaságok és követik a rossz példát.

Ha kérhetem, ne tegyétek ezt mivel ezzel, ennek az oldalnak a hangulatát rontjátok el illetve teljesen semmibe veszitek azt az elvet ami alapján működik, az anonimitást.

Ezen felül, pedig valószínűleg senkit sem érdekel hogy hívnak titeket.

2011. febr. 5. 01:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10-ből 1 aki van olyan "okos" és az igazi nevét írja oda..

de a normálisabbak nicknevet használnak..

Abbúl nem lehet baj.

2011. febr. 5. 07:39
 12/20 anonim ***** válasza:
*abból
2011. febr. 5. 07:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Vannak hozzászólók, akiknek a véleményét kifejezetten keresem egy-egy kérdésnél, segít, ha odaírják a nevet.És ha valakivel, ahogy írtad, beszélgetsz meg vitatkozol, mért is baj, ha meg tudod szólítani?
2011. febr. 5. 08:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Már mindent leírtak előttem, én csak annyit tennék hozzá, hogy a választási lehetőség miért lenne baj? Ha akarod odaírod, ha nem, nem. Csinálja mindenki úgy, ahogy jobb neki!
2011. febr. 5. 09:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem se szerencsés dolog elfórumosítani ezt a helyet. A pajtáskodás elméletileg idegen lenne ettől a helytől.

A másik ami nonszensz, az amikor valaki odaírja a végére a korát és a nemét, amikor az adott kérdéshez ez egyáltalán nem fontos.

2011. febr. 5. 11:42
 16/20 anonim ***** válasza:

"A másik ami nonszensz, az amikor valaki odaírja a végére a korát és a nemét, amikor az adott kérdéshez ez egyáltalán nem fontos."

És egyáltalán, kit érdekel? Tegyük fel a kérdés az, hogy melyik gyógynövény jó gyulladáscsökkentő, erre a válasz: Kamilla, 13/l

2011. febr. 5. 16:52
 17/20 anonim válasza:
Az életkor és nem olyan szempontból hasznos lehet pl olvastam gyerekvállalási kérdésnél 13 éves lány válaszát. Ő még ha hasznos is lenne a válasz nem tapasztalatból írja, tehát nem hiteles. Ebben a kategóriában egy fiú válazsa sem az.
2011. febr. 6. 09:43
 18/20 anonim válasza:
Az életkor és nem olyan szempontból hasznos lehet pl olvastam gyerekvállalási kérdésnél 13 éves lány válaszát. Ő még ha hasznos is lenne a válasz nem tapasztalatból írja, tehát nem hiteles. Ebben a kategóriában egy fiú válasza sem az.
2011. febr. 6. 09:43
 19/20 anonim válasza:
Bocsi a duplázásért (lassan töltött,közben még javítottam is) bocsi bocsi
2011. febr. 6. 09:46
 20/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:43

De olyan előfordulhat, hogy rokon gyerekre vagy kisebb testvérére vigyáz. (Ennek ellenére értem, mit akarsz írni)

2011. febr. 6. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!