Miért van az, hogy ha itt valaki feltesz egy érthető kérdést, a "válaszok" nagy része értetlenkedő, félreértett, értelmetlen, kötekező, tuskó, leanyázó, agresszív?
Figyelt kérdés
Mondjuk, név nélkül nem nagy dolog mást leosztani2010. febr. 4. 12:29
1/8 anonim válasza:
Mert leginkább fiatal korosztály látogatja az oldalt rendszeresen. Butul a társadalom, meg kell hagyni.
2/8 anonim válasza:
Mert az emberek hülyék, tuskók és tapintatlanok. Többségüknek gondja van a mondat értelmezésével, nem azért mert diszlexiások lennének, hanem, mert csak felületesen futják át, és azt hiszik, ha bevágnak valami nem oda illő dolgot, akkor ő húde jófejek.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, de lassan már szinte fel se lehet tenni egy kérdést, mert nem is a kérdésre válaszolnak, meg személyeskedni kezdenek. Ez az oldal TÉNYLEG nem csevegős oldal kellene hogy legyen! És ehhez nem a kérdéseket kéne moderálni, mert aki csevegős kérdést akar, annak jók az olyan válaszok is, de ha én tényleg kérdezek valamit, akkor... :S Na persze a válaszokat meg lehetetlenség lenne moderálni (egyesével). Sok az olyan ember, aki túlzottan nagyra tartja magát.
4/8 anonim válasza:
Én igyekszem segíteni, ha tudok, de az tény, hogy egy csomóan csak azért járnak fel ide, hogy kiéljék az agressziójukat és mert olyan viccesnek találják, hogy másokat leanyáznak.
A melegekkel, cigányokkal, zsidókkal kapcsolatban meg olyan általános a közutálat, hogy már szinte menő lebuzázni, vagy lecigányozni valakit, akit nem kedvelsz és sikk elküldeni a francba, ha tényleg az.
Szánalmas
L
5/8 anonim válasza:
Az elmúlt 2 napban kb 3 ilyen kérdés volt. Szal olvass vissza.
6/8 anonim válasza:
Hát már nem azért mintha annyira sokat kötekednék meg anyáznék, de nem ártana tudni milyen kérdésre kaptad az agresszivitást, mert lehet hogy tényleg félreérthető, provokatív, és a többi...
7/8 anonim válasza:
Ja,ha meg nem a kérdezőt szidják,akkor a válaszolók egymás válaszaiba kötnek bele, sztem is elég gyakori. Sok a kamu válasz is, amik az életben máshogy működnek, de azért odaírják,+ sokszor nem is a kérdésre válaszolnak.
8/8 anonim válasza:
mert túl sok ember van, aki "okos vagyok,te meg hülye" (napiszar szint).. azt hiszik,h okosak, de értelmes válaszadásra már nem képesek... én is feltettem tök értelmes kérdést, erre én lettem lehülyézve, mert az okoskák nem értettek szerintem egy szót se belőle... nem ért a témához,akkor ne írjon.. ugyh végül én röhögtem rajtuk, hogy milyen idióta dolgokkal oktattak ki... Ja, a másik,meg hogy név nélkül nagy a száj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!