Szerintetek ennél a kérdésnél a válaszok nem röhejesek? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Komolyan azt hittem ez egy egyszerű kérdés.
Erre akik azt írták, hogy az állatokat jobban szeretik, azok lelettek szólva..mert hogy lehet az, hogy egy állatot jobban lehet szeretni. PLUSZ! itt nem arról volt szó, hogy akkor az embereket utáljuk, ha az állatokat jobban szeretjük...
Erre ekkora vita kerekedett egy ilyen ártatlan kérdésből. :D
És akik azt írták, hogy az embereket szeretik jobban...Azok meg szépen szidják meg ocsmány szavakkal illették azokat, akik az állatokat preferálták jobban:).
Mit gondoltok erről?
Engem azért pontoztak le, mert nem hasonlítom össze a kettő fajta szeretetet. Mekkora gáz vagyok! :D
Tényleg nem értették meg a kérdésedet kedves kérdező...
Ez az állatokhoz vonzódás érdekes "jelenség", aki még nem találkozott vele, vagy nem érez így, annak furcsa lehet. Bocsásd meg ezt nekik!
Én magam sem vagyok egy hatalmas állatbarát. Sosem vett körül túl sok állat, a nagymamám kutyáin és a néhai hörcsögömön kívül. :)
Az emberi kapcsolatoknál szerintem nincs fontosabb. Sokkal több időt kéne rájuk szentelnünk. Számomra is furcsa, hogyan tud egy állatba valaki annyi mindent "bele látni", de nem értek hozzá, így nem kritizálom. Úgy vettem észre a hozzád hasonló emberek kifejezetten barátságosak és szeretni valók, és talán kicsit csalódtak a többi emberben. Nagyon szívesen emlékeztetném őket, ha tudnám, hogy azért az emberek sem olyan elveszettek :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!