Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki tudja...

Van itt olyan aki tudja értékelni a Fókusz című műsort?

Figyelt kérdés
Miért?
2010. febr. 6. 11:29
 1/9 anonim válasza:
100%
régen nagyon szerettem, még vagy 5-10 éve, de amióta minden műsorban csak meztelen csajokat meg celebeket mutogatnak, már nem érdekel... a Magellán meg a Napló sokkal érdekesebb :)
2010. febr. 6. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából azon a véleményen vagyok, mint az első válaszoló.

Régebben én is néztem, mostmár csak néha belenézek. Előfordul benne egy-egy normális riport, de én is rettentően unom már a pucér nőket, észrevettem néhány éve, hogy minden adásban van legalább egy. Molnár Anikó műtéteitől meg már hányingerem van!

2010. febr. 6. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Régen nagyon sok érdekes, tartalmas műsor volt, ma az egész műsor egy nagy nulla.
2010. febr. 6. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek a többiekkel. Évekkel ezelőtt sok olyan riport volt benne, ami nagyon érdekelt, szinte egy részét sem hagytam volna ki. Nagyon jó kis műsor volt. Most viszont teljesen leépült, mint nagyjából az RTL-en minden. A Fókusz nem olyan, mint volt, de a híradó sem híradó, hanem egy bulvár műsor (vagy szerintetek az hír, hogy a pápa ruháján egy pók mászott balról jobbra, majd eltűnt, amikor beszédet tartott valahol?!), Maunika show.... A XXI. század érdekelne néha, mert a reklámból úgy tűnik, akadnak jó témáik, de az meg olyan későn van.... Másnap meg ugye suli, munka, ki merre megy.
2010. febr. 6. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha van jó,pl gazdag emberek,de a celebekből már tele van a f"szom. 18/F
2010. febr. 6. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem is a XXI század érdekelne, de mire megkezdődik elbóbiskolok a tv. előtt.
2010. febr. 6. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
évek óta nem nézem, mert mát nincsenek benne érdekes témák. olyan bulváros lett, mint a tv2-n az aktív extra...meglátom a címét, már kapcsolok is el. nem is értem mire jók ezek a műsorok, aki érdekel, hogy x "celebnek" van-e mell inplantátuma avagy nincs, meg hasonló témák, az megveszi a blikket, és elolvassa abban..
2010. febr. 6. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
a kedvenc riportom abból a roma származású pistike, akit megszállt az ördög, és csak akkor megy ki, ha vesznek neki egy biciklit... és démonikus megszállottságában különféle latin szavakat ismételget, pl. azt, hogy "exiszájsz búk" ::D:D:DD:
2010. febr. 6. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:

régen nagyon jó műsor volt,de mára már csak a celebekkel van tele,mint ahogy az egész média.

kit érdekel a celebek magánélete?

a nap felvételét szoktam megnézni néha,de a fókuszt nem...

2010. febr. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!