Olyan furcsa. Amikor valamit végre magkapunk, jóval később, mint szerettük volna, akkor már nem tudjuk annyira értékelni őket. Veletek is így van?
Figyelt kérdés
Most gondoltam bele, szombaton kb. egy évtizedes álmom teljesült+mégegy nagy vágyam. És nem is éreztem semmit, és inkább sírni szerettem volna, mert mostanában nem is nagyon jutottak eszembe. De azért szerettem volna őket. Olyan rossz ez így. Veletek is volt olyan, hogy mikor megkaptatok valamit, akkor már nem is volt olyan fontos?2010. márc. 21. 18:48
1/4 anonim válasza:
voltam már én is így:D
a mocimra viszont több mint 6 évig gyűjtöttem és azon még most is el kezdek sírni :)
szerintem ha valamiért keményen megdolgozol,akkor sokkal többre értékeled.nálam legalábbis így van:)
2/4 anonim válasza:
Nalam is ugyanez van,amire vagyok sajnos nem jon rogton,és mire meg van én is sirok!Talan ez azért lehet,mert az ember egy ido utan belefarad a varakozasba.
3/4 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt, de én annak tulajdonítom, hogy az ember felnő. Amikor fiatal, tele van vágyakkal, tervekkel, álmokkal, de amikor ezek megvalósulnak később, már felnőtt emberként nem tud úgy örülni nekik, mert nem tulajdonít nekik akkora jelenőséget vagy akkorra már más célokat tűzött ki, amik fontosabbá váltak a régi vágyaknál.
4/4 anonim válasza:
Én is jártam már így! kb. 3éve terveztük hogy elköltözünk és 2éve vettünk is egy házat de csak idén költöztünk be! nagyon szeretem volna az elején de mire sikerült nem tudtam neki örülni! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!