Ismmertek furcsa gyilkosságokról, sorozatgyilkosságról hazai legendákat, történeteket?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy, például itt olvastam nemrég, hogy valami csajjal smárolt egy srác egy szórakozóhelyen és napokkal később elkezdett rohadni a szája, egyébként fel is akarta hívni magához a srác, de a csaj nem ment, orvoshoz ment később és kiderült hogy ez egy hullákon talált gombafajta, és a férfi két holttestet is rejtegetett a lakásán. valószínűleg urban legend, de a fene tudja. ilyenek érdekelnének.2011. aug. 28. 18:08
1/9 anonim válasza:
Volt egy olyan urban legend régebben, hogy a Hajógyárin bulizókat elrabolták, és kivették a szerveiket hogy eladják a feketepiacon.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom melyik hazai plazáról volt egy ilyen(talán egy miskolci? nem emlékszem). Állítólag a próbafülkékbe volt beépítve egy titkos ajtó. Ezen keresztül raboltak el embereket, megölték őket és eladták a szerveiket.
3/9 anonim válasza:
ezek mekkora szánalom urbanlegendek. aki beveszi az ilyet, az meg is érdemli.
igen, voltak Magyarországon durva sorozatgyilkosságok, gyilkosságok, eltűnések. de két fent említett nem tartozik a valós dolgok közé.
4/9 A kérdező kommentje:
nekem egy ismerősöm váltig állította, hogy ismerőse volt az, akivel ez történt. de direkt nem ezt hoztam fel. állítólag hírzárlatot rendelt el a sajtó, mert ilyen esetben kénytelenek, főleg ha kisebbségről (ázsiaiak) van szó. de érdekes módon mindenhol egy időben bukkant fel a történet.
én elképzelhetőnek tartom, hogy volt ilyen.
2011. aug. 28. 19:06
5/9 A kérdező kommentje:
bocsi, szóval a rendőrség
2011. aug. 28. 19:06
6/9 anonim válasza:
Én azért írtam oda, hogy urban legend, basszus...-.-'
8/9 anonim válasza:
Ez de poééén, én is pontosan ugyanazt a sztorit hallottam egyik ismerősömtől, amit leírtál, aki ezt úgy mesélte, hogy a bátyja barátnőjének egy volt ismerősével történt. =DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!