Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? "Az...

Mi a véleményetek erről? "Az iskolában nincs helye a rasszizmusnak. "

Figyelt kérdés

Az osztályfőnökünk tette ezt a kijelentést,ugyanis van egy-két magát jobboldalinak valló,rasszismusát nyíltan vállaló fiú.Volt már konfliktusok az egyik osztálytársunkkal aki félcigány,aki természetesen minden baját tolmácsolta az oszt.fő felé,így ezek a srácok kiérdemelték "jutalmukat", egy osztályfőnökit.Aztán most megint volt valami balhé(nem az osztálytársunkkal) és az osztályfőnök elkezdett velük hisztérikusan ordítani hogy ezt ebben a gimiben nemlehet megtenni,itt nem lehet rasszizmus és hogy nyugodtan lehet távozni más iskolába is.

Ennyire a fajvédést nevelnék a gyerekekbe???

Nemhiszem hogy normális az hogy ezért őket az igazgatóiba kell ráncigállni meg osztályfőnökiket osztogatni..szerintem mindenkinek joga van a saját véleményére,és a nézeteik miatt nemkéne ilyen büntetéseket kiszabni,ettől úgyse fognak megváltozni,max. mégjobban fognak lázadni...Bevallom énse szívlelem a romákat meg az egyéb nemzeteket,de ezzel nemvagyok egyedül az osztályban,sőt az iskolában se,de mi ennek nemadunk olyan nagy hangot.

Mi a véleményetek erről?

15/L

2010. febr. 6. 10:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

én is jobboldali és nemzeti érzelmű vagyok, de úgy gondolom, hogy az iskolában tényleg nincs helye a rasszizmusnak... nem kell fölöslegesen keresni a balhét, csak azért, mert utálják a cigányokat...én se kedvelem őket, de nem fogok átmenni pl a szomszéd cigány családhoz balhézni,hogy hát én utállak titeket... ez nem így működik

az már más dolog, ha a cigányok provokálják őket vagy kezdik a balhét, olyankor védjék meg magukat, de ne a normális magyar gyerek legyen már a provokátor...ez olyan lealacsonyító dolog

20/L

2010. febr. 6. 11:24
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Az a velemenyem, hogy te szerelmes vagy az emlitett fajgyulolo fiuk egyikebe. Szerencsejuk a sracoknak, hogy nem en vagyok az igazgatojuk!
2010. febr. 6. 11:27
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
Teljes mértékben egyetértek az osztályfőnökötökkel. 19/L
2010. febr. 6. 11:31
 14/25 anonim ***** válasza:
58%

A mi iskolánkban a tanárok nyíltan vállalják az ellenséges érzelmeiket a cigányok felé. Érett, felnőtt emberek, bizony. Tudjátok miért? Mert kiprovokálták! Kiprovokálták a barna verőlegények, hogy mindenki utálja őket! Rettegésben tartanak felnőttet, gyereket. Egyszer megesett, hogy az egyik legény medicinlabdát dobott egy tanár fejére. Ordítoznak, rongálnak. Beszólni senki sem mer, mert helyben összevernek. Hétről-hétre ki kell hívni a rendőrséget. Hunyjunk szemet? Soha! Irigylem ezeket a prűd válaszolókat, bizonyára olyan közegben mozognak, amelyben nem találkoznak ezzel a jelenséggel.

Még egy dolog: az igazgatónk már többször próbálkozott a kirúgásukkal, de mindig akadályba ütközött. Még eltávolítani sem lehet a mocskokat.

2010. febr. 6. 12:16
 15/25 X. Maté válasza:
59%

10:41

Szóval mindenki hülye, csak te és a rasszisták nem :) Intelligens felfogás :D Büszke lehet rád mindenki! A TV tanított be mindenkit?? Eleve a TV igen csak butító eszköz és elvakít. Azt hiszed, hogy hős vagy, ha pocskondiázod, vered a kisebbséget, netán kiirtod? Nézz utána, hogy milyen embereknek vannak ilyen gondolataik és ha olyan akarsz lenni mint ők, akkor csak sajnálni tudlak és remélem szívemből, hogy a tanárod által dobott kézigránátok első véletlene leszel :)

2010. febr. 6. 12:19
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Kicsi lány, akárhogy is pontozgatsz lefele veled ellentétes véleményeket te és a rasszista haverjaid, de az iskolában az a dolgod, hogy tanulj, a nézeteltéréseket meg iskolán kívül rendezzétek le. Inkább törekedjetek arra, hogy minél jobb jegyeket szerezzetek, hogy minél jobb legyen majd az érettségitek, és hogy felvegyenek majd oda, ahova tovább akartok tanulni, és munkahelyre, ahol dolgozni akartok.

Lehet ezen túl akármilyen véleményetek, lehetnek nézeteltéréseitek, lehettek akár rasszisták is felőlem, de ez nem fogja fizetni a számláitokat, ebből nem vesztek ételt meg ruhát, és ez nem fogja állni az internetköltségeiteket majd felnőttként.

Ha most nem azon igyekeztek, hogy minél több tudást szívjatok magatokba, hanem játsszátok a rasszistát meg nagymenőt, egy életre elszúrhatjátok a jövőtöket és a megélhetéseteket. Nem lesz mindig anyuci-apuci, aki kifizet mindent, egyszer majd nektek kell megteremteni azt a pénzt, ami fedezi a kiadásaitokat. Így is nehéz munkát találni, a kiválók is nehezen tudnak elhelyezkedni, hát még azok, akik fiatalon másra pazarolták az idejüket.

2010. febr. 6. 13:02
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

ma 12:19

Pont azt írtam, hogy egyéni szinten keménykedéssel nem lehet megoldani semmit, dehát látom neked a szövegértés nem nagyon megy!

A kézigránátos dologra nem reagálok, ezzel önmagad minősíted. Sajnálom, te is csak egy betanított birka vagy. Szánalmas.

2010. febr. 6. 13:13
 18/25 A kérdező kommentje:

Szeretném megkösztönni mindenkinek aki eddig válaszolt,és én eddig senkire nem nyomtam se zöld se piros kezet.

De bennen lesz annyi jóindulat és mindenkinek zöldet nyomok...:)mégha nem is értek vele egyet.

2010. febr. 6. 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:

Itt igazából annyi csak a kérdés, hogy:

MIÉRT UTÁLJÁK A FÉLCIGÁNY OSZTÁLYTÁRSAIDAT AZOK A JOBBOLDALI SRÁCOK?

Azért, mert félcigány, vagy azért mert beléjük kötött vagy valamilyen módon ártott nekik?

Lécci erre válaszolj!

2010. febr. 6. 17:03
 20/25 A kérdező kommentje:

Igazából csak annyi bajuk van hogy a csaj félcigány.Eleinte visszahallotta hogy mitmondanak rá ezek a srácok aztán mondogatta hogy meg úgy rájuk állítja a családját meg stb.De aztán csak annyi lett belőle hogy szólt az ofőnek.

Eleinte nekem se volt semmi bajom a csajjal de elkezte magát sajnáltatni hogy őt így meg úgy kirekesztik aztán összahaverkodott egy olyan csajjal aki "enyhén" lótyóvá nevelte.Még év elején elhitette magáról hogy ő nem olyan mint a többi,de aztán kibújt a szög a zsákból.Egyébként az én bajomat is elakarta látni mert anno én is jóba voltam az egyik ilyen sráccal.És hogy ő ezt nemgondolta volna róllam meg stb...

Szóval mielőtt azthinné valaki hogy én ezekkel a srácokkal olyan nagy span vagyok akkor elárulom hogy nem,és hogy miért nem annak is megvannak az okai,de ezmár nem ide tartozik.Éncsak a nézeteiket védem,őket mint embereket nemigazán....

2010. febr. 6. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!