Ufónak néznek, mert metálzenét hallgatok. Tényleg minden tinédzser a tinglitanglit szereti?
14 éves vagyok, lány. Rockon és metálon nevelkedtem. Egyszerűen képtelen vagyok befogadni a mai menő zenéket. Rendre nem értem a többiek társalgását, mert én nem ismerem ezeket a trendi előadókat. Ha ismerkedés gyanánt a zenei ízlésemről kérdeznek és közlöm, hogy én metált hallgatok, vagy azt sem tudják mi az, vagy forgatják a szemüket. Soha nem hallottam még azt a választ, hogy "én is".
Egyedül maradtam, vagy mi a helyzet? Ma az a normális és egyetlen opció egy fiatal számára, hogy ezeket az elektronikus maszlangokat hallgatja?
Mindenki azt hallgatja amit szeret.
Ti felétek az ismerkedés így zajlik?
-Hogy hívnak?
Milyen zenét hallgatsz?
Én is metált hallgatok, de mai darabokat, nem AC/DC-t meg Metallicák. Mutasd meg a barátaidnak mit hallgatsz, lehet, hogy meg fogják szeretni.
Amúgy ezt a Jozin z Bazin-t én is ismerem, de mondja meg már valaki, hogy mi a fene az a amit a csavó az elején fúj? O.o
Jee Black Sabbath :)
Szoktad nézni az MTV n a valóság showt- amiben szerepel?
21/f
17:55: Én hallgatok újat is, régit is, de őszintén megvallva az old school valamivel közelebb áll hozzám.
18:01: Sabbath bizony! Imádom őket! :) Bele szoktam nézni az Osbourne reality-be. Ozzy hatalmas fazon.
Sajnos kis városban élek, nem tudok sokat variálni azzal, hogy milyen beállítottságú emberek közé megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!