Szerintetek jó az IWIW? Ha igen, miért?
Fú vazze, ennyire sok értetlenkedőt.
Leírom akkor mégegyszer, hogy mi a bajom az IWIW-vel.
Aki hülye, olvassa el többször, hogy nem szóljon hülyeséget.
Szóval: Megkérdeztem, hogy mire jó az IWIW. Aztán megállapítottuk, hogy régi barátokat keresni, találkozót szervezni JÓ! Értitek, jó!
De ami nekem nem tetszik, az a rongyrázás, hogy a legtöbb ember mást mutat, mint ami valójában. És igen, nem kötelező rajta lenni, akinek nem tetszik. Nekem nem tetszett, ezért nem is vagyok rajta. ÉRTHETŐ?
Arról mi a véleményetek, hogy az emberek jó része hamis képet ad magáról? Azt nem írom le, hogyan, egyszer leírtam.
"ezért nem is vagyok rajta. ÉRTHETŐ?"
Csak a férjedével belépsz, hogy dühönghess rajta...:)))))
Ha valami ennyire zavar, akkor nem lépek be oda, se a saját, se más nevével. Ne csinálj abból problémát, amiből nem kell. Zavar? ne foglalkozz vele, nem a te életed és nem múlik rajta semmi hogy nézegeted-e vagy sem.
Nem mi vagyunk hülyék, hanem te csinálsz olyanból gondot, amiből nem kellene. ÉRTHETŐ? :))))))))
"Szerintetek jó az IWIW? Ha igen, miért?"
Biztos hasznos egyeseknek. Mondjuk engem nem érdekel annyira, hogy fent is legyek.
"Szerintem rongyrázás az egész, mindenki másnak akar látszani, mint valójában."
Akárcsak a való életben. Mióta létezik a homo sapiens sapiens, igyekszik jó benyomást tenni másokra. Az lenne a furcsa, ha rossz benyomást akarna tenni.
12:31
Nem a férjemével lépek be, hanem ha ő belép, akkor belekukkantok kb 3 percre, utána visszapasszolom.
És nem dühöngök, akárhogyan is tűnik, hanem röhögök a sok rongyrázó majmon. Aki nem tartozik ebbe a körbe, az ne vegye magára!
Ez olyan mint hogy utálom a Győzike Showt (bbármi behelyettesíthető:)), itthon be nem kapcsolnám, mert fffffúúúúúúúúúúúújjjj, de pont akkor megyek át a szomszédba és ott nézem 10 percig...:)))
Mindegy, mindenkinek megvan a maga szórakozása:)
Hát figyelj, elmondom az én véleményem az iwiw-ről....
- Szerintem elsősorban arra jó, hogy az ismerőseimet, akikkel anno még egy gimibe jártunk, hosszú évek után is meg tudom találni, fel tudom venni velük a kapcsolatot! Ez iwiw nélkül elég nehéz lenne, mivel azóta többen elköltöztek az ország másik végére. Szerintem nagyon jó dolog az, amikor találkozni akarsz egy 8 éve nem látott osztálytársaddal és csak felmész iwiwre, írsz neki, és már fel is vettétek újra a kapcsolatot!
- A rongyrázó emberek esetében rongyrázás, a többieknél nem! Miért mű dolog? Azért mert te csak a divatp*csák meg májerkedő hülyegyerekek adatlapjait nézed meg? Ne ez alapján dönts! Ők rongyrázó idióták, ilyenek mindig voltak, vannak és lesznek. De ha megfigyeled az ilyen rongyrázó meg magamutogató, 70 képpel telerakott adatlapok úgy 20-on egynéhány éves kor fölött nem nagyon jellemzőek, 30-on túl pedig szinte nincsenek is. A tizenéveseknél gyakori, mérd az eszükhöz, de ne általánosíts ezek miatt!
Az én adatlapom sem rongyrázó. Van rajt 2 kép rólam, ami nem torzított, nem photoshoppolt, meg egy kép a kedvenc rockzenekaromról. Ennyi. Bemutatkozószöveg nincs, mert aki ismer az úgyis ismer. Nem mutatom magamat másnak, mint amilyen vagyok, mert egyáltalán mutatni sem kell magamat! Az ismerősök ismernek, és erre van az oldal, nem pedig új barátok szerzésére. Arra ott a való élet.
- Az iwiw régen a legjobb közösségi oldal volt. Kezdetben rajt voltam myvipen is, onnan töröltem magam amikor bjött a társkereső, szívküldözgető és minden egyéb marhaság. Az iwiw ezzel szemben szolid, visszafogott volt és a felülete is elegáns volt, szerintem. Most az iwiwen is bevezették ezt a "küldj egy piát", "lovehunter" és hasonló hülyeségeket. Na ezeket én sem díjazom. Viszont erre van egy jó megoldás: ezeket az alkalmazásokat nem kell telepíteni, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!