Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jó az IWIW? Ha...

Szerintetek jó az IWIW? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Szerintem rongyrázás az egész, mindenki másnak akar látszani, mint valójában. Kb 2 hónapig voltam regisztrálva, de mikor rádöbbentem, hogy "mű" dolog, kitöröltem magam.
2010. febr. 4. 10:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezáltal a bűnözők is kiélhetik exhibicionista hajlamaikat, így akár a tv-én keresztül is ...

Tény, hogy sokkal jobb, mint mondjuk egy fantomképXD

2010. febr. 4. 11:19
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét alatt megszerveztük az osztálytalálkozót, rendszeresen meg tudom nézni olyan ismerőseim új fényképeit, gyerekek növekedését, akik a világ másik végén élnek és ha kell akkor egy gyors köremailre vagy levelezésre is használom. Nekem ennyi, nem szoktam céltalanul mások fényképeit nézegetni és nem az én feladatom eldönteni, hogy a képen idillicsalád valóban az-e. Nekem máshol van a hangsúly, az iwiw egy eszköz, nem egy mérce.
2010. febr. 4. 11:34
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Te még sosem találtad meg rég nem látott ismerősödet iwiwen keresztül ? Mert én igen A másik dolog amire még használom hogy ismerőseim e-mail címét vagy más elérhetőségét megtalálom rajta Tény hogy vannak olyanok akik nem csak a tényleges ismerőseiket jelölik be de ne általánosítsunk
2010. febr. 4. 11:42
 14/28 A kérdező kommentje:
Azért írtam én is, hogy régi barátok megtalálására vagy pl. osztálytalálkozó szervezésére jó, de semmi másra. Ebben nem vitatkozok senkivel.
2010. febr. 4. 11:44
 15/28 anonim válasza:
100%
Tavaly ellopták a pénztárcámat, benne az összes iratommal. 2nap múlva egy nagyon kedves hölgy az iwiwen írt nekem, hogy valaki náluk dobta ki. Ha nem lettem volna regisztrálva sosem kapom vissza.
2010. febr. 4. 11:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"de semmi másra."

Miért mi másra kellene még? Nem értem, hogy miért csinálsz olyanból problémát, amiben nincs. Az iwiwnek normálisan ennyi a feladata. Az hogy valaki órákig nézegeti idegenek fotóit, vagy bejelölget mindenkit, esetleg itt akar csajozni, az nem az iwiw hibája, egyszerűen nem erre találták ki. Mégjobban szeretnék az iwiwet, ha ebédet is főzne vagy kivasalna helyettem, de ezért nem utálhatom, ha nem teszi meg:)

2010. febr. 4. 11:53
 17/28 A kérdező kommentje:
Szép dolog, de egyedi eset.
2010. febr. 4. 11:54
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
Hiába mondunk neki bármit ugy is utálni fogja az iwiw-et.Arra találták ki hogy az ismerőseidet megtud rajta keresni,és erre a célra tökéletesen megfelel!
2010. febr. 4. 12:01
 19/28 anonim ***** válasza:
76%
Én is ezért töröltem magam. Annyira elegem lett belőle hogy mindenki olyan boldog és elégedett az életével, s a csomó kép nyaralásokról meg bulikról. Csak én nem. Szóval egyetértek a kérdezővel maximálisan. Sokkal jobban érzem magam mióta nem vagyok rajta. :D
2010. febr. 4. 12:07
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
Mi egyedi eset? Ezt nem értem.
2010. febr. 4. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!