Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jó az IWIW? Ha...

Szerintetek jó az IWIW? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Szerintem rongyrázás az egész, mindenki másnak akar látszani, mint valójában. Kb 2 hónapig voltam regisztrálva, de mikor rádöbbentem, hogy "mű" dolog, kitöröltem magam.
2010. febr. 4. 10:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Mitől volan "mű dolog"? Az ember nem ott ismerkedik, hanem a már meglévő ismerősökkel tartja a kapcsolatot.
2010. febr. 4. 10:44
 2/28 anonim válasza:
84%
Szerintem csak abból a szempontból jó hogy megnézheted az ismerőseid képeit hogy mennyit változtak vagy hogy néz ki a gyerekük de nem tartom sokra az iwiwet én 3 nap után meguntam.
2010. febr. 4. 10:48
 3/28 A kérdező kommentje:

Azért tartom mű dolognak:

- mert itt mindenki évente többször megy el nyaralni a képek alapján

- mert itt mindenki nagyon sok nyelven beszél

- mert szinte senki nem vallja be az igazi munkáját, mindig csinosít rajta

- mindenkinek az élete tele van eseménnyel, pörögnek az események, senki nem él átlagosan

- mindenki boldog és elégedett, állati jól él

- mindenkinek van egy csomó ismerőse

Röviden ezért gondolom, hogy marha nagy rongyrázás és mű az egész.

Egyszóval szánalmas.

2010. febr. 4. 10:55
 4/28 A kérdező kommentje:
Talán tényleg egyre jó: Ha kell, gyorsan fel tudod venni a kapcsolatot. Ennyi
2010. febr. 4. 10:56
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
Az első válaszolónak igaza van!Arra meg hogy a meglévő ismerőseid bejelöld teljesen jó!
2010. febr. 4. 10:56
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem arra jó amire eredetileg kitalálták!! Tök jó olyanokkal találkozni,gyerekeiket,párjaikat megnézni akiket már évek óta nem láttál:-)))
2010. febr. 4. 11:00
 7/28 A kérdező kommentje:

A párom fenn van az IWIW-en, és állati jókat szoktam röhögni néhány ember képein és adatlapján.

Az IWIW alapján ez egy k.rva jó, elégedett, boldog ország. De akkor miért panaszkodik mindenki?

2010. febr. 4. 11:00
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

"A párom fenn van az IWIW-en, és állati jókat szoktam röhögni néhány ember képein és adatlapján."

- Valahol ez is egy kissé szánalmas... de érdekes, hogy az IWIW-et okold, nem pedig az ismerősöket, hogy miért olyanok, amilyenek.

2010. febr. 4. 11:03
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Vannak hülye emberek, akik tényleg csak rongyrázásra használják, itt élik ki úgymond a szupermodell adottságaikat :))

Viszont jó dologra is lehet használni, én pl itt keresem meg azokat, akiket tényleg ismerek, de már nem találkozunk túl sűrűn.

2010. febr. 4. 11:07
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem magukon embereken röhögök, hanem a szituáción. Ismerem őket én is, tudom, hogy kb 2-3 éve mennek el egyszer nyaralni, és ha megnézed a képeket, olyan, mintha minden évben többször mennének tengerpartra. Vagy pl. családi idill, feleség, gyerekek a képeken, közben a valóságban pedig nagy sz.r házasság, szinte útálják egymást.

Szerintem ez a szánalmas. Ezért röhögök.

2010. febr. 4. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!