Most miért teszi ezt?

Figyelt kérdés
van egy o.társam,aki minden alkalmat megragad,hogy cikizzen engem. nem szólok hozzá,nem csinálok vele semmit,de mindig megszól. ha fehér póló van rajtam,azt is megszólja,meg állandóan kavar körülöttem,holott iszik,cigizik,stb... és még csak 13 éves,de nem tudok vele mit csinálni! már az igazgató,meg szülők is beszéltek vele,és nem tud leállni. nem akarom megtépni,mert c*gányokkal barátkozik,és fogszabis vok,félek hogy baja lesz a fogamnak:S most mi legyen? semmire nem hallgat!
2010. febr. 2. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem egy tisztességes gyepálás lenne a helyes megoldás. Akárhogy is alakul a végeredmény, mindenképpen kivívsz egy kis tiszteletet.

Persze ez nee, meg fúúj, meg erőszakos, meg nem tolerálod a piszkálását...

Legyen gerinced és csapj oda neki!

2010. febr. 2. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad.Kit érdekel hogy kivel barátkozik?
2010. febr. 3. 00:40
 3/5 A kérdező kommentje:
hú,hát a suli tele van a haverjaival,akik szemrebbenés nélkül rágyújtanak a suliban,stb...és okés,ha megint piszkál,odabaszok! xD
2010. febr. 3. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor ne csak ígérgesd neki,csináld is meg!
2010. febr. 24. 19:57
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonló korú vagyok! Hát, sokszor csak féltékenység az oka... Annak a csajnak romokban van az élete, és azoknak is, akik szóba állnak vele. A legjobb megoldás, ha megszól, és elmosolyodsz rajta.

Ezzel megüzened neki, hogy mennyire nevetséges, ha piszkál, és nagyon hamar abbafogja hagyni. Csak nevess, vagy csak egyszerűen nevess fel, ha megszól! Légy erős! Ő a rosszak oldalán áll!

Keress magadnak olyan barátokat, akikben bízhatsz, és elmondhatod nekik a véleményedet, kiöntheted a szivedet. Ez nagyon fontos lépés, de ha nincs megfelelő lány, akkor se barátkozz velük! Ne feledd, magaddal 100-zor jobbat beszélgetsz, erős vagy, és nevess!:)

2010. febr. 24. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!