Az utóbbi pár évben iwiwen egyre több ismerősöm a saját képei helyett a gyerekei képeit teszi fel?
Felmegyek iwiwre és nem látok mást,csak gyerekeket. Ez engem zavar.Kicsit úgy érzem mintha egy ovi honlapját nézegetném. Belefulladok már a babaképekbe :D
Mit tegyek? Töröljem őket?
Én a profilomat töröltem. Már rég.
:)
én magamat nem szeretném letörölni. Csak olyan irritáló érzés,egykorúak vagyunk az elmitett ismerősökkel,nekem nincs gyerekem,más dolgok foglalkoztatnak még,de mikor látom ezeket a képeket, mindig úgy érzem mintha a pofámba akarnák tolni,erőszakosan, hogy csak az az út van ahogy ők élnek!Mikor én meg nem vágyok rá h szüljek! Mért kell állandóan babákat nézegetnem?
30/N
Első vagyok megint
Ja, hogy innen fúja szél.. :D
Mondjuk nekem sincs gyerekem, de engem nem zavar(t), nem is emiatt töröltem minden ilyesmi accomat.
Tök feleslegesen eszed magad emiatt, nekem sokkal nagyobb bajaim vannak. :D
Most mit mondjak még? :)
Ráadásul 30F
nem eszem magam, csak feltettem egy kérdést.
szívesebben nézegetnék olyan képeket, amik az enyémekhez hasonlóak. Na mindegy.
Nincs mindenkinek gyereke, nézegesd azokat.
De ráérsz.
jaja :))
amúgy olyanok válaszát várnám elsősorban,akik hasonlóan vannak ezzel,mint én. És őket is zavarja a dolog.
Igen, így van összerakva az ember, szeretné ha a saját igazát veregetnék vállon.. :)
Csinálj mondjuk egy 'le a babás képekkel' klubot az iwiwen.. :) Az idő is jobban telik, meg hátha bejelölnek a hozzád hasonlóak, biztos vannak.
Egyébként én szeretem a gyerekeket, igazából nem értem mi bajod van velük, azon kívül, hogy 'fáj' hogy neked nincs, mert szerintem csak erről van szó, de lehet túldramatizálom.. :)
Na kimegyek rágyújtok.
Nem kényszerít senki arra, hogy nézegesd őket. Azt raknak ki, amit akarnak...Nekem sincs még gyerekem, de nem zavar. Ha nem vagyok kíváncsi rá, akkor nem kattintok oda, és kész.
Bár az nekem is feltűnt, hogy vannak olyanok, akik egy cseppet túlzásokba esnek, pl. akik 500 képet raknak fel a gyerekükről. Sőt olyat is láttam, hogy a gyerekről közvetlenül szülés utáni kép készült, és még magzatmázas volt...Hát nem tudom, erre ki kíváncsi, de a saját oldalukra azt raknak fel, amit akarnak.
Na mindegy ne foglalkozz velük, ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!