Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az utóbbi pár évben iwiwen...

Az utóbbi pár évben iwiwen egyre több ismerősöm a saját képei helyett a gyerekei képeit teszi fel?

Figyelt kérdés

Felmegyek iwiwre és nem látok mást,csak gyerekeket. Ez engem zavar.Kicsit úgy érzem mintha egy ovi honlapját nézegetném. Belefulladok már a babaképekbe :D

Mit tegyek? Töröljem őket?

2011. ápr. 8. 11:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én több mint egy éve töröltem magam az oldalról.

Többek között azért is, amit Te is leírtál. Már jó ideje olyan érzésem volt, hogy ez már inkább baba-mama magazin.

sokszor már saját képe nem is volt fent a népeknek. Csak a "baba fekszik", "baba ül", "baba nevet", "baba bandzsít", "babának mókás-kócos a haja"...

A másik kategória a "lássa mindenki, mekkora gazdag májer vagyok, hogy idén 3 egzotikus helyen nyaraltam" volt. Korántsem a baráti, ismerősi viszonyokról szólt, vagy arról, hogy a saját valóját mutassa az ember.

Továbbá abból is elég lett, hogy az ismerősök számán ment a verseny. "Hú, neked csak 246 ismerősöd van??? Ekkora lúzert! Nekem 487! pedig fiatalabb vagyok "

2011. ápr. 12. 12:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Hozzáteszem, hogy a leírtaktól függetlenül maga az oldal felépítése, működése, használhatósága nagyon jó volt a többi hasonló oldalhoz viszonyítva. Pl. én ezt a franc fészbúkot nem is értem. Egyszerűen átláthatatlan, bonyolult, értelmetlen az egész számomra.
2011. ápr. 12. 15:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is idegesítő. Természetes, hogy mindenki büszke a saját gyermekére, ez rendben is van. De mondjuk mondok 2 ellenérvet:

1. Nem biztos, hogy mindenkit érdekel, hogy babaképeket nézegessen. Sokan az adott ismerősükre kíváncsiak, nem pedig a csöppségekre.

2. Akik így mutogatják a gyereküket, ők sztem valami játékszernek tekintik őket. Az a gyermek egyszer felnő, és nem biztos hogy örülni fog annak, hogy az ő csecsemőkori, fürdőkádas meztelen képeit több százan, netalán több ezren látták már az interneten keresztül. Nekem is készültek gyerekkoromban elég idétlen képeim, és nem igazán örülnék neki ha megtudnám, hogy annak idején a szüleim engem is kitettek és sokan nézegettek. Még szerencse, hogy akkor nem volt internet.

Szóval, a gyermek is egy emberi lény, ne csináljon majmot senki belőle.

Múltkor facebook-on felvettem a kapcsolatot egy régi osztálytársammal, akinek kisbabája született. Megkértem, hogy ha nem nagy gond, küldene-e képeket a kicsiről, mert KÍVÁNCSI vagyok rá. És emailben küldött, és megnéztem.

2011. ápr. 12. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!