Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az utóbbi pár évben iwiwen...

Az utóbbi pár évben iwiwen egyre több ismerősöm a saját képei helyett a gyerekei képeit teszi fel?

Figyelt kérdés

Felmegyek iwiwre és nem látok mást,csak gyerekeket. Ez engem zavar.Kicsit úgy érzem mintha egy ovi honlapját nézegetném. Belefulladok már a babaképekbe :D

Mit tegyek? Töröljem őket?

2011. ápr. 8. 11:39
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

nekem van gyerekem, de mégsem az Ő képét teszem ki profilképnek, de ettől függetlenül megértem akik ezt teszik, mert büszkék a gyerekükre. Az iwiw pont azért jó, mert az emberek mások, és ha más élethelyzetbe kerülnek és ezt tudatni akarják feltesznek egy képet.

Szerintem emiatt nem kellene senkit törölnőd, inkább azon elgondolkozni, hogy tényleg kell-e Neked az iwiw tagság.

2011. ápr. 8. 12:50
 12/23 anonim ***** válasza:

Az iwiw-et nem használom, de a Facebook-on több gyerekes ismerősöm is ezt csinálja (mondjuk szerencsére kevesen vannak). Alig ciki, amikor az anyuka a "Mennyire vagy szexi?" alkalmazást használja, és az eredmény mellett ott van a három éves kislánya képe. Mintha egy ekkora gyerek szórakozna ilyen hülyeségekkel.

Nekem van kint kép a gyerekemről, de nem profilképnek. Hiszen ő nem én vagyok, akkor meg miért lenne ő a profilképem?

Különben megfigyeltem, hogy ezt azok csinálják, akik a maguk egyszerű módján meg akarják mutatni, hogy ők "mennyire anyukák". Nekem erre nincs szükségem, tudom magamról, hogy anyuka vagyok, illetve az ismerőseim is tudják rólam, akkor meg minek kéne ezt ennyire kihangsúlyozni. Az anyja csak a gyerekemnek vagyok, másoknak más vagyok, kinek a testvére, kinek a gyereke, kinek a legjobb barátnője, ésatöbbi.

2011. ápr. 8. 12:59
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Hát én meg egy olyan 30 éves anyuka vagyok, aki a kislánya képét teszi ki profilképnek,sőt a férjem is az ő képét teszi ki:D

Azért mert IMÁDJUK, BÜSZKÉK VAGYUNK RÁ ÉS MEG AKARJUK MUTATNI AZ ISMERŐSÖKNEK/BARÁTOKNAK,HOGY Ő AZ ÉLETÜNK ÉS Ő A CSALÁDUNK RÉSZE.

(amúgy meg amíg nem volt gyermekem engem is irritált, de most hogy már én is anya vagyok, nagyon is megértem, még mindig jobb egy édes baba képét nézegetni,mint valami pózolós, mobillal-lefotózom-sajátmagamn stílusú képet.

Amúgy meg ha emiatt törölsz valaki az ismerőseid közül,akkor nem is vagytok igazi barátok/ismerősök.

2011. ápr. 8. 13:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Tökéletlen népek :D

Mekkora arrogancia kell ahhoz, hogy azt higgyétek, hogy aki kiteszi a babája képét profilképnek, az veletek akarja éreztetni, hogy le vagytok maradva, kevesebbek vagytok?

Nem nektek teszi ki, hanem magát teszi ki. Úgy érzi, hogy élete legfontosabb pontja (jelenleg) a babája. Talán még dicsekedni sem akar, csak egy álapotot szeretne közölni.

(nincs iwiwem, face-en egy rajzfilmfigura a profilképem)

2011. ápr. 8. 13:30
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
tiszta pénzkidobás az államnak ez a sok liba a, aki nem akar gyereket. pfejj. tényleg nem csak a normális őt van, igazad van. van az ilyen ribanc út is
2011. ápr. 8. 13:51
 16/23 anonim ***** válasza:
De utálom már én is a sok golyófejű egyforma csecsemőfotót. Nem bunkóságból írom, de kívülállóknak minden bébi egyforma. Elhiszem, tisztelem, hogy büszke szülő valaki, de nem tudok azonosulni a CSAK gyerekfotó kirakással. Legyen az IS, de csak IS!
2011. ápr. 8. 13:53
 17/23 anonim ***** válasza:

Van egy "rokonom", aki feltöltötte a tesójának a gyereke képeit. Mindenki ott gratulált neki stb, majd pár nap múlva nagy nehezen kinyögte, hogy nem is övé a gyerek, hanem a nővéréjé. Mindennap belépett stb, mosolyogva fogadta a gratulációkat.

Én azon a véleményen vagyok, hogy akinek van gyereke, csináljon neki egy külön mappát tegye oda, és aki kíváncsi megnézi, de egyetértek azzal, hogy első körben az ismerősöm érdekel...

2011. ápr. 8. 13:58
 18/23 A kérdező kommentje:

hú mennyi válasz jött! :)

szóval nekem sem azzal van bajom,hogy tesz fel a gyerekéről képeket,mert szive joga,hanem hogy mikor belépek a kezdőlapra,az ismerősök friss képeinél tele van gyerekkel! Nekem ez akkor is furcsa.És nem tudom melyik képnél melyik ismim van,mert maga helyett is a gyerekről tesz fel képet! No comment. Ez olyan kicsit mintha mutatni akarná hogy ő a f@sza, csak mert neki gyereke van...mintha más dolog nem is létezne a földön :S

amúgy aki azt irta hogy fáj nekem, mert nekem nincs,annak üzenem, nincs igaza,mivel tudatosan nem szeretnék még. Aki meg leribizett, annak egészségére. Semmi bajom a gyerekekkel,de ez nekem így már sok(k). Tényleg törölni fogom őket asszem.

2011. ápr. 8. 16:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Én azért nem teszem ki a gyerekem fotóját, mert neki is vannak személyiségi jogai. Nem tartom etikusnak vele szemben, hogy a képét bárki letölthesse és bárkire használhassa - ezért nem szoktam regisztrálni az adataival se mindenhol pl. egy csomag pelenkáért :) Na meg rólam se kell mindenkinek tudnia mindent. De másoknál nem zavar, max. furcsállom és nehezíti beazonosítani az illető ismerősként.
2011. ápr. 12. 03:13
 20/23 anonim ***** válasza:
én meg azt veszem észre h a kutya nem foglalkozik az iwiw-vel, mióta facebook-őrület van
2011. ápr. 12. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!