Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyha mindenkit más tesz...

Hogyha mindenkit más tesz boldoggá, akkor elképzelhető, hogy valaki nem találja meg egész életében azt ami boldoggá teszi, vagy maximum csak ahhoz közelítő érzést?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, elképzelhető.

Szerintem ez manapság nem is ritka.

2011. febr. 12. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
A személyes véleményem és tapasztalatom az, hogy a boldogság sokkal jobban függ "belső" tényezőktől, mint külsőktől. Nem olyan, mint hogy találsz-e rózsaszín csíkos cipőt a méretedben. Nem a körülményei tesznek senkit boldoggá, az csak egy része a történetnek.
2011. febr. 12. 16:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom mire gondolsz. Amikor a történtek és a belső állapot együtt mozog, összhangban. Amikor a történéseket maximálisan meg tudod élni teljes valójukban.
2011. febr. 12. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Számomra elképzelhetetlen. Aki ugyanis mást boldoggá tesz, az megtapasztalja az igazi örömöt az életben. Ahogy a Szentírás mondja: "Mindenestől megmutattam néktek, hogy ily módon munkálkodva kell az erőtlenekről gondot viselni, és megemlékezni az Úr Jézus szavairól, mert ő mondta: Jobb adni, mint venni."

Bölcs Salamon írta: "A mással jóltevő ember megkövéredik, és aki mást felüdít, maga is üdül."

Üdv. Péter

2011. febr. 14. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:

17:22

Köszönöm Péter, de a Bibliából mindent át lehet alakítani és a magunk javára értelmezni, tudom sokaknak megnyugvást okoz, de nekem nem. Köszönöm a kommented.

2011. febr. 14. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!