Az nem b*ziság, ha egy fiúnak hiányzik néha a legjobb fiú barátja, amikor pl. már egy ideje nem beszélt vele?
Egyébként a "visszakérdezők" a kérdésed abszurditására kívántak rámutatni a kérdéseikkel, melyekben megfogalmazott gondolatok a te kérdésedben megfogalmazott gondolattal mutatottak hasonlóságot.
De ha ennek a felismerésére sem vagy képes, akkor nagyon korlátolt lehetsz szellemileg.
(Egyébként nem értek egyet a gondolatmenetükkel, mivel szerintem az esetedben teljesen másról van szó, mint azokban a költői kérdésekben, amelyeket felvázoltak, de gondoltam, hogy ezt azért leírom.)
Nem akartam azt írni, ELNÉZÉSTTT!, hogyha egy apának hiányzik a fia, az már vérfertőzőgyanús! DE egy tanárral is megeshet, akkor szexuális vonzalmat táplál irántuk?
Őszintén - kortól függ! Fiatal serdülőkorban előfordulhat múló homoszexualitás!
22:36al egyetértek. Akik kérdéssel válaszoltak csak rá szerettek volna mutatni a lényegre.
Ez simán erős barátság, nincs ezzel gond.
Azt pedig csak te tudhatod, hogy többet érzel-e a barátod iránt barátságnál. De ehhez is idő kell lehet most még magad sem tudod.
De abban önmagában, hogy hiányzik a barátod nincs semmi meleg dolog.
Gondolom unatkozol, hiányzik a vele töltött idő, a nevetés, a hülyülés stb. Lehet valamennyire felnézel rá ő a példaképed, vele erősebbnek érzed magad stb. ezek is természetes dolgok, ettől lehet egy átlagos barátságnál mélyebb kötődés is iránta. Ettől még nincs szó meleg érzelmekről.
Az a baj,hogy ma már mindenre ráfogják,hogy b*zis,pl ha valaki érzelmes,és ezt nem a szerelemre értem,hanem a barátságra és a szeretetre!Régen ilyesmi eszébe sem jutott volna az embereknek,hogy ilyesmi b*zis lenne!
Ne aggódj,nem vagy az!Még hasonló sem..
Egyáltalán nem az! Nekem két legjobb barátom van, és olykor bizony előfordul, hogy valamelyikük hiányzik, de nem érzek irántuk semmi egyebet, csak erős kötődést. Tehát ne aggódj! Ez csak a mai kor hülyesége, hogy a barátokat nem lehet szeretni, mert rögtön melegnek néznek... ezt felejtsd el :)
19/F
Tudod én NAGYON SZOMORÚNAK tartom, hogy ebben a qurva felvilágosult országban attól kelljen tartani, nehogy valakit buxinak tartsanak, mert van eg ylegjobb barátja.
De még ha az is, akkor mi van? Nekem a legjobb hetero (!) fiú barátomnak van egy nagyon jó meleg haverja, és emiatt utálják sokan és lebuxizzák őt is, pedig köze nincs hozzá, na attól is a falnak megyek. Ismét az a túláradó értelem .....
TEHÁT NEM.
Figyelj, olvasom itt a hsz-eket, még ha netán az is lennél, és akkor? Könyörgöm ..... én sajnos mindig el vagyok varázsolva, mert civilizált helynek hiszem ezt a rohadt országot és a köreimet, de olyan sokszor csalódók. Na most mindettől függetlenül, tök mindegy, attól Te még vagy ami vagy, és nem az fog változtatni Rajtad amit itt kapsz, ha netán többet is érzel iránta, akkor ez van, nehogy azt hidd, egyedül vagy, nekem egy vagon olyan ismerősöm van, akikről korábban nem hittem volna, hogy melegek, és lám. Szal no para!
Bocs! Hetero lány vagyok !!
21:09
hogy te mennyire hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!