Csalódtam a legjobb bnőmben. De nagyon hiányzik. Tudnáto k segíteni?
én 16 vagyok ő 15. ugy volt egy hete meg két hete is h végre találkozunk de vmi mindig közbejött..és őt nem is bántotta anynira mint engem.
és kösszi a segítseégeet.
Nem értem ezen miért kell megsértődni, vagy megbántódni. Arról tudtál, hogy tetszik neki az unokatestvéred. Az, hogy nem mondta el a konkrét randit, igazán nem számít, de még ha azt sem mondta volna el, hogy egyáltalán tetszik neki, az sem baj. A barátok nem azért barátok, hogy mindent elmondjanak, hanem a szükség van rájuk, ott vannak és meghallgatnak vagy segítenek. Mellesleg megmondta, miért nem mondta el neked, hogy randizni fognak. A másik lánynak meg azért mesélte el, mert kívülálló.
Ha nem bírsz ezen túllépni, akkor azon is gondolkozz el, hogy te barátnője vagy-e ennek a lánynak, mert ha nem próbálod megérteni őt, akkor te sem vagy olyan jó barát. nem csak az van, amit te akarsz, a másiknak ugyanúgy lehetnek vágyai, vagy félelmei.
"Egyik este bnőm mondta,hogy bejön neki az unokatesom"
Szóval elmondta tőle tudod,nem mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!