Az nem b*ziság, ha egy fiúnak hiányzik néha a legjobb fiú barátja, amikor pl. már egy ideje nem beszélt vele?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 20:53
2/21 anonim válasza:
Két csaj lehet "öngyi" lenne (mai nyelven)... Akkor két haver mért ne ragaszkodhatna egymáshoz?
3/21 anonim válasza:
És ha egy tanárnak már hiányoznak az egy nyáron át nem látott tanítványai, az már az abszolút pedofília?
4/21 A kérdező kommentje:
Válaszokat kérek ide, nem kérdéseket!
2010. jan. 31. 21:10
5/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz miatt írtam ezt.
2010. jan. 31. 21:11
6/21 A kérdező kommentje:
A 21:09-kor válaszolónak.
2010. jan. 31. 21:11
8/21 anonim válasza:
Egy tanárnak biztos nem hiányoznak a diákai :), amúgy szerintem ez teljesen természetes!
9/21 anonim válasza:
Attól függ hogy, hogy hiányzik,
Pl. : úgy megfognám a mütyürőjét :) (na ez b***ság)
Ha nem így akkor az csak barátság és teljesen normális :)
10/21 anonim válasza:
Alapvetően nem, bár ez fiúk esetében nem túl gyakori.
De ha felteszel egy ilyen kérdést, akkor nyilván érzed, hogy annyira hiányzik egy barátod, ahogy nem kéne hiányoznia, hacsak nem érzel többet iránta.
És ha ilyen kifejezéssel élve kérdezel rá, akkor én is ezzel élve válaszolok: esélyes vagy b.ziságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!