Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg? Ki hogy...

Hogyan változzak meg? Ki hogy találta meg a nyugalmat? (nem az unalmat! )

Figyelt kérdés

alapvetően meg akarom változtatni az életem, és nem tudom milyen irányba induljak el, a féktelen bulizással és erős droghasználattal felhagytam, 8 hónapja tiszta vagyok, viszont lelkileg üres is. van egy barátom, ő segített leállni az önpusztítással, jó ember, de sokszor teljesen értelmetlennek tartom az ellaposodott kapcsolatunkat, nem hiszek istenben, pontosabban eddig még nem tudtam hinni benne, de nyitott vagyok mindenféle vallásra, szeretnék valami életcélt, biztosan van is, de én nem tudok rá jönni, mi az igazi cél számomra.

mindig is kilógtam a sorból, vadabb vagyok mint bárki akit ismerek,az erőszak végigkísérte az egész eddigi életemet. (kaptam is adtam is..)

vonzanak a művészetek, de nincs valódi hobbim, nem tudom normálisan elfoglalni magam csak főzök, vagy dvdzek...

tanácsokat szeretnék kapni, hogy mivel köthetném le magam, bulizni még nem merek eljárni mindenhol ismernek, és nagy a csábítás a rossz dolgok felé...

van itt olyan aki megtalálta valaminek segítségével a valódi belső békét?

2010. jan. 31. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van. A leírtak nagyjából igazak rám, kivéve a droghasználatot, de ezt alkohollal bőven pótoltam. Minden nap buliban, meg kocsmában voltam, még találkoztam a párommal. Szinte mindenben tökéletes ellentétem. Kiegészít, visszafog, szeret. Nézz új kapcsolatok után.
2010. jan. 31. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is gratulálok hogy sikerült letenned a drogokat! Másodszor,szerintem próbálj ki minél több dolgot: olvass,sportolj,kultúrálódj, és ha érdekel a művészet akkor vágj bele! Fess,rajzolj,csinálj bármit,a lényeg hogy alkoss! Az a fontos hogy érezd azt,hogy milyen jó valamit alkotni,és nem rombolni. Ha új dolgokat próbálsz ki,több mint valószínű hogy új barátaid is lesznek akiknél nem kell tartanod hogy újból a rosszba visznek.

Nem tudom mennyi lelki békém van,de engem egy cél vezet: az hogy segíthessek másoknak. Hiszem,hogy ha jó dolgokat cselekszem akkor az vagy előbb,vagy utóbb meg fog térülni. Védem a környezetet ahol tudom,segítek mindenkinek akinek tudok,legyen az a rajztudásom átadása vagy akár csak egy idős néni felsegítése a lépcsőn:) (lehet le leszek pontozva,de wicca vallásom,merem ajánlani neked is:)

Sok sikert!

2010. jan. 31. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, még annyit hozzátennék, hogy a szerelmem festő, és ő támogatna a művészetekben, de én félek, hogy túlzottan is béna vagyok hozzá képest, ezért félek belevágni, pedig mielőtt elkezdtem anno a mélyrepülésemet rengeteget rajzoltam, alkottam.
2010. jan. 31. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:

művészet az önkifejezés, nem lehet benne béna lenni.

Amúgy meg nézz a jövődbe, és úgy keress célt az életednek (jó állás, munka, sport. család, saját ház), és aszerint cselekedj.

2010. febr. 2. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!