Társasági ember vagy, vagy inkább a csendet, nyugalmat szeretd magad körül?
én nem tudom megérteni hogy szeretheti valaki a csendet nyugalmat...jó néha én is kifejezetten szeretek egyedül lenni!Gondolkodni dolgokon vagy egyszerüen élvezni a csendet de a társasági életet ki nem hagynám!Szerintem minden ember vágyik a társaságra.Én is inkább társasági ember vagyok.Mondjuk az igaz hogy sok ember depressziós vagy mi(olvastam már róla de még mindig nem értem hogy lehet valaki depressziós...) és ezért magányos csendes és kerüli a társaságot.
és te kedves kérdező!Társasági vagy magányos emberke vagy?kérdésedből az utóbbira következtetek:)
a csendet a nyugalmat szeretem
elég a mhelyi nyűzsi
honnét gondolod h magánys vagyok? tán látod az előző kérdésemet?
nem nem látom az előző kérdésedet:)
Egyszerűen csak a kérdés megfogalmazásodból tűnik ki hogy inkább utóbbi vagy.Azt nem tudom magányos vagy-e.
én is inkább a csendet nyugalmat szeretem
ki nem álhatom ha valaki mellettem folyamatosan beszél,lotyog
a fejem megfájdul tőle
Egyetértek. Miért lenne depressziós az, (pl. én) aki szeret sokat egymagában lenni.
Amúgy meg nem is vagyok egyedül, csak egymagamban vagyok. :D
Nem is olyan rossz társaság, és itt az internet is. :)
Szerintem alapvetően az ember a társaságot szereti, de csak azt, amelyben jól érzi magát.
Ha valaki pedig úgy érzi, hogy a környezetében lévő társaságok körében nem érzi jól magát, akkor inkább az egyedüllétet választja.
Ént az esetek túlnyomó többségében az egyedüllétet választom, de nem azért, mert ezt alapvetően többre értékelném mások társaságánál, hanem azért, mert ez jobb annál, mint hogy olyan társaságban legyek, ahol nem érzem jól magam, vagy ahol unatkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!