Hogyan változzak meg?
az van,hogy nagyon unalmas életem van...
próbáltam az emberekhez viszonyulni,de mindenhol csak bunkóznak velem.
suli után örökké egyedül vagyok,nincs kedve senkinek eljönni velem sehova se.Volt 2 barátom,ők a fejemhez vágták,hogy gáz velem menni az utcán,meg hogy miattam nem tudnják az életüket élni...
nagyon jó barátaim voltak ők,az egyik 6 évig,a másik 3 évig
és nagyon jóba voltunk egészen addig,amíg én át nem mentem abba a suliba ahol ők tanulnak.Azóta nagyon megváltoztak velem.Barátaim nincsenek,ebbe a városba nagyon sok mindenki utál,amikor elmentem buliba,akkoris csak a bunkókkal futottam őssze,és persze meg akartak verni...
kivagyok rekesztve a társadalomból,és már nagyon utálok élni,már minden követ megmozgattam...de mindenhol csak a bunkózás megy,meg hogy kihasználnak.
és NEM mindíg bennem van a hiba.
sok dolgot szeretek csinálni,persze ezek csak jó időbe...
ilyenkor meg minden hétvégén itthon vagyok,nézem a 4 falat...Valami tanácsot tudnátok esetleg adni?
1. Fogadd el, hogy nem utálhat mindenki. Ez baromság. Esetleg azok nem szeretnek, akiket régről ismersz. Magadban ezt el kell rendezni.
2. Megoldás gyanánt: járj sportolni, szimplán sétálni, keress valami hobbit, járj szakkörre. Ismerkedj ez a lényeg. Mosolyogj, ne süssön rólad a világutálat, ismerkedés a kulcsa az egésznek.
3. Kort nem írtál, talán középiskolásra tippelek. Ha végképp nem tudsz a jelen környezetekben kapcsolatokat építeni, akkor az egyetemi élet megváltás lesz. Gólyatáborba menj el mindenképp. Rengeteg új arc, senki nem ismer, csak rajtad áll, hogy milyen képet alakítanak ki rólad.
4. Ha már felnőtt vagy, önálló életet élsz, költözz ... mentőötlet.
köszönöm a tanácsokat.
egyetemi év? hát az én tanulmányi eredményemmel nehezen,de sokat segítettetek köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!