Miért vagyok én ilyen? Hogy változzak meg?
A mondásos vagyok.Én már többször hallottam, valami olyanra gondolok, hogy az emberi kapcsolatokban természetszerűen baromi sokszor csalódsz-"megutálod őket".Ha nem élted bele magad mélyen egyetlen emberi kapcsolatba sem, akkor nyílván kikerülheted, de azért az emberek bár egyediek, azért vannak típusok.Szerintem nagyjából mindegyikkel találkozunk, és mindegyikkel van kapcsolatunk, ezek nagyobb részében inkább csalódunk, mint szeretjük.Az ember végső soron úgyis csak a közvetlen családját és barátait szereti a legjobban, a többit(és ezt értsd jól)megtűri, vagy valamilyen féle kapcsolatot alakít ki velük, de ez nem szeretet.
Én valami ilyesmire gondolok.De ezt tőlem idősebbektől hallottam, ez az én magyarázatom, remélem nem vittem el nagyon.ha legközelebb hallom, meg is kérdezem mit értenek alatta egész pontosan.Eddig a szövegkörnyezet mindig adta magát.Akkor megírom ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!