Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok én ilyen? Hogy...

Miért vagyok én ilyen? Hogy változzak meg?

Figyelt kérdés
Életemnek ahhoz a szakaszához értem,amikor minden idegesít,de legfőképpen az emberek.Utálok mindenkit aki jobb,okosabb,hülyébb nálam,vagy egyszerűen csak segítőkész.Nagyon elegem van az emberekből.Mindig mindenben én akarok lenni a legjobb,és fizikai fájdalommal jár,amikor valamiben nem én vagyok a legjobb.
2011. jún. 22. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Màr meg is fogsz vàltozni, mert felismerted a hibàidat.Ugysem tudsz mindenkinél jobb lenni, ezen hiàba agyalsz. Csak lelkifàradalmat okozol sajàt magadnak.
2011. jún. 22. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
A mondás szerint aki nem utálja meg az embereket 50éves korára, az soha nem is szerette őket.
2011. jún. 22. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
20:51 Ezt a mondàst még nem is hallottam, tehàt,aki 50 évesen megutàl valakit, az azt jelenti, hogy szerette az embereket?
2011. jún. 22. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki szokott igy erezni neha. Van, amikor meg a boltba sincs kedvem elmenni, hogy ne talalkozzam idegenekkel. Valahogy idegesitenek neha. Akkor nem normalis, ha tobb honap mulva sem mulik el...nekem alt. 2-3 nap ilyen szokott lenni evente.
2011. jún. 22. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:

A mondásos vagyok.Én már többször hallottam, valami olyanra gondolok, hogy az emberi kapcsolatokban természetszerűen baromi sokszor csalódsz-"megutálod őket".Ha nem élted bele magad mélyen egyetlen emberi kapcsolatba sem, akkor nyílván kikerülheted, de azért az emberek bár egyediek, azért vannak típusok.Szerintem nagyjából mindegyikkel találkozunk, és mindegyikkel van kapcsolatunk, ezek nagyobb részében inkább csalódunk, mint szeretjük.Az ember végső soron úgyis csak a közvetlen családját és barátait szereti a legjobban, a többit(és ezt értsd jól)megtűri, vagy valamilyen féle kapcsolatot alakít ki velük, de ez nem szeretet.

Én valami ilyesmire gondolok.De ezt tőlem idősebbektől hallottam, ez az én magyarázatom, remélem nem vittem el nagyon.ha legközelebb hallom, meg is kérdezem mit értenek alatta egész pontosan.Eddig a szövegkörnyezet mindig adta magát.Akkor megírom ide.

2011. jún. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!