Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed? Az osztf...

Mi a véleményed? Az osztf beírást akar adni mert elmertem mondani a véleményem

Figyelt kérdés

első óra, társadalom ismeret volt, és rákérdeztem a tanárra hogy mit gondol a zsidókról, mondta hogy semmi baja velük meg a cigányokkal se, én meg mondtam hogy láttam videot a talmudról, amiben szószerint a könyvből idézik, hogy 3éves 1 naposnál fiatalabb kislánnyal bárki szeretkezhet nem bűn, meg ha megkötözöd a felebarátodat és éhen hal akkor nem vagy bűnös stb... és megmondtam hogy mi erről a véleményem, hogy ezek nem emberek, meg hogy utálom őket,

egyetlen csúnya szó nem hagytam el a számat!!!

osztf. órán néztük a Sorstalanság c. filmet, és nevettünk rajta hogy mikor a zsidók éheznek a koncentrációs táborban még akkor is alkudoznak a kaján... erre mondta az osztf. hogy beírást fog adni, mert a másik tanár is mondta hogy milyen a viselkedésem...

hétfőn lesz osztf. óránk, szerinted ez milyen? azért mert van egy véleményem már beírást kell adni? és MÉG A TANÁR HÜLYÉZETT LE ENGEM!!! szó szerint! én pedig nem mondtam semmi olyat hogy IRTSUK KI ŐKET vagy bármi és tényleg egy csúnya szót nem mondtam pedig tudtam volna, öszvissz ezért akarnak beírást adni mert elmertem mondani a véleményem?

mivel "védekezzek"?

ja még annyi a tanár mondta hogy ő neki semmi baja a zsidókkal nekem se legyen, nehogy már azért legyen más véleményem mert ő azt akarja?!?!?!?!???

nem fogom oda adni az ellenőrzőm ez biztos, és nem is fogok mást állítani, hogy ne kapjak beírást,

amúgy meg 5-ös a magatartásom... !

2010. jan. 27. 14:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem vélemény volt, hanem ítélkezés.
2010. jan. 27. 16:49
 22/28 A kérdező kommentje:
Jó lehet hogy kicsit túlzás hogy nem emberek, de tényleg azért kapom a beírást, mert hogy ilyen véleménnyel vagyok, a röhögés csak rásegíti a tanárt hogy adhasson több ok, de nehogy már ne éljek olyan véleménnyel amilyennel akarok
2010. jan. 27. 17:24
 23/28 anonim ***** válasza:
94%

A véleményed az lehet, amit akarsz. Viszont hogy hol és hogyan nyilvánítod ki, az már más tészta, erre szabályok vannak. Pl gondolhatod valakiről azt, hogy büdös gazember, de ha ezt fizetett hirdetésként beleteteted egy napilapba, akkor be fognak téged perelni becsületsértésért.

Szóval nincs olyan, hogy akárhol, akármilyen véleményt elmomóndhatok, mert azt szabad. Vannak szabályok, amiket be kell tartani.

Anmit meg többen is mondtak azzal maximálisan egyetértek: destruktív a hozzáállásod. És mivel a tanárod egyben a NEVELŐD is, ezért tartják, ezért fizetik, ezt kérik számon rajta - tehát nevel is, nem csak oktat. Ez a dolga. Neked meg az a dolgod, hogy okulj.

2010. jan. 27. 17:28
 24/28 A kérdező kommentje:
csak nekem ne mondja azt hogy ő neki nincs baja a zsidókkal nekem se legyen, ilyet ne mondjon mert én lesza.rom hogy ő azt gondolja én meg ezt, am igazad van, csak ne próbáljon meg befolyásolni némi "fenyítéssel" ?!
2010. jan. 27. 18:03
 25/28 anonim ***** válasza:
77%

ma 16:46 és a többiek

A kérdező bizonyos információk alapján alkotta meg azt a véleményét, hogy "az ilyenek nem emberek", mégpedig a kislányok megerőszakolását megengedő hamis, antiszemita Talmud ferdítésre alapozva

egy JÓ pedagógus ilyenkor nem beír, meg fenyít, hanem bebizonyítja, hogy ez marhaság

2010. jan. 27. 18:11
 26/28 A kérdező kommentje:
Kösz a kiállást mellettem, de itt is mindenkinek megvan a saját véleménye mint minden hol az élet más területein is, így egyesek szerint hülye vagyok mások szerint meg csak kicsit túloztam vagy hasonló :) ez van
2010. jan. 27. 21:20
 27/28 anonim ***** válasza:

Hanyadikos vagy? 5-6? Olyan gyerekesen nem veszed észre azt, hogy megmondtuk:

Nem azzal van a baj, hogy van véleményed, hanem azzal, hogy a véleményed igazából előítélet, és egy másik embercsoport lenézése. De mindegy is. Szánalmas vagy :) ez van.

2010. jan. 28. 21:40
 28/28 anonim ***** válasza:
78%

Azzal van a gond hogy röhögsz egy olyan helyzetképen, ahol lényegtelen a szenvedő emberek faji vallási és egyéb hovatartozása. Az intelligenciád eléggé elszomorító szinten lehet, ha nem fogod fel hogy emberiség elleni bűntettet elkövetni ku rvára nem vicces!

Akármilyen marhaságokat is írtak a Tórában, attól még átérezhetnéd hogy milyen, amikor a családodat pl belelövik a gödörbe egy sorozattal.

Kezdve a kishúgoddal, a bátyáiddal, az anyáddal. Te pedig csakis azért maradnál életben -hogy leéld hátralévő életedet lelkileg megnyomorítva-, mert apád belelökött a gödörbe mielőtt golyót kapott volna a fejébe, ezzel mentve meg téged.

Ez szerinted olyan vicces? Hü lyegyerek!

Lehet utálni a zsidó nagytőkét és az azzal a világot felvásárló zsidókat, de ezt senki sem érdemelte meg közülük, amit akkor ellenük elkövettek!

Ezt kéne felfognod!

2010. febr. 2. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!