Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed? Az osztf...

Mi a véleményed? Az osztf beírást akar adni mert elmertem mondani a véleményem //2. rész! //

Figyelt kérdés

Ma szakmain a tanár beszólt hogy nem kéne Hitlert éljeneztetnem mert hogy ilyen meg olyan ember volt, Ezt attól a tanártól hallottam akivel megbeszéltük a zsidókról a véleményünket, úgy adta elő a tanáriba a dolgot mintha Isteníteném Hitlert mikor ilyenről SZÓ NEM VOLT!

Nem írtunk témazárót mert kevesen voltunk, és mondta hogy netezhetünk, leültünk honfoglalozni és beállt ő is, elvertem a tanárt meg oszttársamat honfoglalóba, mire ő IDÉZEM !!!SZÓSZERINT!!! "EZ MEKKORA EGY ROHADT KIS GEC.I MAKKER"

egy tanár hogy mondhat ilyet és komolyan, minden vicc nélkül csak azért mert elvertem honfoglaloba!

aztán visszatértünk a zsidós témára, és mondta ha nem lennének zsidók akkor nem lennék itt mert hogy ők csinálták meg a banokokat és anyám ezért tudott hitelt felvenni és felnevelni engem,

honnan a faxomból szívja ki hogy anyám vett-e fel hitelt, SOHA az életbe nem vett még fel anyám hitelt és erre büszke vagyok, nem élünk úgy mint a gazdagok, de még sose vett fel hitelt, ő hogy mondhat ilyet hogy csak a zsidók miatt vagyok itt

amit leírtam minden szó szerint történt egyáltalán nem ferdítettem az igazságon...

erre mit mondotok még most is kis paraszt vagyok gondolom? ... egy tanár hogy mondhat ilyet??? mindent el "kell viselnem?"

2010. jan. 28. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Khm khm... mennyi idős vagy?
2010. jan. 28. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a tanárod zsidó
2010. jan. 28. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

persze mert

"kiírtottak" 6 millió zsidót

nem véletlenül tettem idézöjelbe

szereintem is zsidó tanárod van

2010. jan. 28. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
felháorodásod jogos! és jogod van a vélemény nyilvánításhoz, illetve, hogy megfenyegesd ezek utn... de a fenyegetést az iskola elvégzése utánra teném, mert megkell bünhődnie a tettéért. engem ezért rugtak ki az iskolából! Az ilyen embereket kell melegebb éghajlatra küldeni mint pl a tanárodat!
2010. jan. 28. 21:24
 5/10 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy nem azt sem hogy igen, nem tudok róla de azért ilyenek ellen mit lehet tenni? nem fogom hagyni hogy azért mert tanár ilyeneket mondjon, menjen a k.uva oda azért mert tanár...
2010. jan. 28. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
a tanárodat is belehetne rakni egy marhavagonba
2010. jan. 28. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz vele mit csinálni max. szólsz az igazgatónak és ha akar, akkor tesz ellene valamit... de magadtól szerintem ne próbálj bosszúhadjáratot folytatni a tanárod ellen, mert csak te járnál rosszul!
2010. jan. 28. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
nem véletlenül írtam, hogy iskola elvégzése után... és ne add meg neki azt az örömöt, hogy elmondod az igazgatónak... úgyse hinnének neked, mert a szemükbe egy senki vagy.
2010. jan. 28. 21:38
 9/10 anonim válasza:
79%

Elolvastam a kérdésed első részét is, és ebből az jött le hogy megérdemled a beírást, mivel hülye vagy mint a seggem.

1- A Talmudban egy ki b aszott szó nincsen arról amit te leírtál, csak pár nagyon nagy ember magyarázza bele

2- Hiába film, hiába zsidók más szenvedésén röhögni rettentő nagy taplóság és érzéketlenség

3- A politikai/faji ideológiák hangoztatása nem az iskolába való, ergo alapban tanárnak nem kellett volna elkezdeni osztani

4- Látszik az írásaidból hogy egy primitív p öcs vagy, mert egy pillanatra sem fontolod meg a másik oldal érveit.

5- Írjad már le légyszíves hogy neked eddig konkrétan milyen negatív tapasztalatod volt a zsidókkal

6- NEM, NEM VAGYOK ZSIDÓ

2010. jan. 29. 01:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd a politizálást a suliba.

ha a tanár kefelhozza megint,akkor csinálj hangfelvételt és annak a másolatát mutasd meg az igazgatónak.

Tény,hpogy a nézeteid hangoztatása nem az iskolába valók,viszont úgyanígy a tanárnak sem hovatartozástól függetlenül.

Azt meg már fel se tudom fogni,hogy egy tanár óraadás helyett hogyan játszhat számítógépes játékokat a diákjaival.

2010. jan. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!