Mi a véleményed? Az osztf beírást akar adni mert elmertem mondani a véleményem //2. rész! //
Ma szakmain a tanár beszólt hogy nem kéne Hitlert éljeneztetnem mert hogy ilyen meg olyan ember volt, Ezt attól a tanártól hallottam akivel megbeszéltük a zsidókról a véleményünket, úgy adta elő a tanáriba a dolgot mintha Isteníteném Hitlert mikor ilyenről SZÓ NEM VOLT!
Nem írtunk témazárót mert kevesen voltunk, és mondta hogy netezhetünk, leültünk honfoglalozni és beállt ő is, elvertem a tanárt meg oszttársamat honfoglalóba, mire ő IDÉZEM !!!SZÓSZERINT!!! "EZ MEKKORA EGY ROHADT KIS GEC.I MAKKER"
egy tanár hogy mondhat ilyet és komolyan, minden vicc nélkül csak azért mert elvertem honfoglaloba!
aztán visszatértünk a zsidós témára, és mondta ha nem lennének zsidók akkor nem lennék itt mert hogy ők csinálták meg a banokokat és anyám ezért tudott hitelt felvenni és felnevelni engem,
honnan a faxomból szívja ki hogy anyám vett-e fel hitelt, SOHA az életbe nem vett még fel anyám hitelt és erre büszke vagyok, nem élünk úgy mint a gazdagok, de még sose vett fel hitelt, ő hogy mondhat ilyet hogy csak a zsidók miatt vagyok itt
amit leírtam minden szó szerint történt egyáltalán nem ferdítettem az igazságon...
erre mit mondotok még most is kis paraszt vagyok gondolom? ... egy tanár hogy mondhat ilyet??? mindent el "kell viselnem?"
persze mert
"kiírtottak" 6 millió zsidót
nem véletlenül tettem idézöjelbe
szereintem is zsidó tanárod van
Elolvastam a kérdésed első részét is, és ebből az jött le hogy megérdemled a beírást, mivel hülye vagy mint a seggem.
1- A Talmudban egy ki b aszott szó nincsen arról amit te leírtál, csak pár nagyon nagy ember magyarázza bele
2- Hiába film, hiába zsidók más szenvedésén röhögni rettentő nagy taplóság és érzéketlenség
3- A politikai/faji ideológiák hangoztatása nem az iskolába való, ergo alapban tanárnak nem kellett volna elkezdeni osztani
4- Látszik az írásaidból hogy egy primitív p öcs vagy, mert egy pillanatra sem fontolod meg a másik oldal érveit.
5- Írjad már le légyszíves hogy neked eddig konkrétan milyen negatív tapasztalatod volt a zsidókkal
6- NEM, NEM VAGYOK ZSIDÓ
Szerintem hagyd a politizálást a suliba.
ha a tanár kefelhozza megint,akkor csinálj hangfelvételt és annak a másolatát mutasd meg az igazgatónak.
Tény,hpogy a nézeteid hangoztatása nem az iskolába valók,viszont úgyanígy a tanárnak sem hovatartozástól függetlenül.
Azt meg már fel se tudom fogni,hogy egy tanár óraadás helyett hogyan játszhat számítógépes játékokat a diákjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!