Mi a véleményed? Az osztf beírást akar adni mert elmertem mondani a véleményem
első óra, társadalom ismeret volt, és rákérdeztem a tanárra hogy mit gondol a zsidókról, mondta hogy semmi baja velük meg a cigányokkal se, én meg mondtam hogy láttam videot a talmudról, amiben szószerint a könyvből idézik, hogy 3éves 1 naposnál fiatalabb kislánnyal bárki szeretkezhet nem bűn, meg ha megkötözöd a felebarátodat és éhen hal akkor nem vagy bűnös stb... és megmondtam hogy mi erről a véleményem, hogy ezek nem emberek, meg hogy utálom őket,
egyetlen csúnya szó nem hagytam el a számat!!!
osztf. órán néztük a Sorstalanság c. filmet, és nevettünk rajta hogy mikor a zsidók éheznek a koncentrációs táborban még akkor is alkudoznak a kaján... erre mondta az osztf. hogy beírást fog adni, mert a másik tanár is mondta hogy milyen a viselkedésem...
hétfőn lesz osztf. óránk, szerinted ez milyen? azért mert van egy véleményem már beírást kell adni? és MÉG A TANÁR HÜLYÉZETT LE ENGEM!!! szó szerint! én pedig nem mondtam semmi olyat hogy IRTSUK KI ŐKET vagy bármi és tényleg egy csúnya szót nem mondtam pedig tudtam volna, öszvissz ezért akarnak beírást adni mert elmertem mondani a véleményem?
mivel "védekezzek"?
ja még annyi a tanár mondta hogy ő neki semmi baja a zsidókkal nekem se legyen, nehogy már azért legyen más véleményem mert ő azt akarja?!?!?!?!???
nem fogom oda adni az ellenőrzőm ez biztos, és nem is fogok mást állítani, hogy ne kapjak beírást,
amúgy meg 5-ös a magatartásom... !
Elmondtad a véleményed...és? Meghallgattak nem? Vállald a következményeit. Ha nekem a tanár azt mondta, hogy ha 'mittudoménmit' megcsinálod, vagy elmondod, akkor kapsz egy osztályfőnökit, akkor fogtam az ellenőrzőm, odaadtam neki, és utána csináltam. Kész. Tudtam, hogy büntetés jár érte, hát vállaltam. Vállald te is a tetteid következményeit.
Az még él, hogy ha van beírásod a magatartásod 3-s lehet csak, annál magasabb nem?
Hát a röhögésért én is beírást adtam volna, mindenkinek!
A véleményedért nem, de nem hiszem, hogy a tanár is azért adta.
Röhögni egy koncentrációs táboron? Az a baj, hogy még fel sem tudjátok fogni, hogy mi az. Az sem tudjátok min röhögtök, csak gondolom az idióta vezérbak az osztályban elkezdett valamin röhögni, a többi kis idióta meg utána.
Utolsónak!
Hát ötös nem is lehet már egy beírással.
De mondjuk az is igaz, hogy ez senkit sem érdekel.
Amúgy maximálisan egyet értek a kedves kérdező tanárával.
Nem azért kapod a beírást, mert elmondtad a véleményed. Hanem azért, mert ilyen diszkriminatív, bunkó és alpári vagy.
A Talmud több mint kétezer évvel ezelőtt íródott. Szerinted a mai zsidók közül bárki is szó szerint és komolyan veszi ezt? Ha szó szerint olvassuk, akkor a Bibliában is vannak csúnya dolgok, mégsem szólják le ezért a keresztényeket.
A cigányokról pedig csak annyit, hogy magyar bűnözők nincsenek? A magyarok között nincsenek zsebtolvajok? Azok a skinheadek, akik az utcákat járva bandákba verődnek és ha meglátnak egy cigányt, azt megverik és esetleg ki is rabolják, szerintem semmivel nem jobbak annál, mint amilyennek a cigányokat tartják.
Úgyhogy szerintem teljes mértékben megérdemled azt a beírást és ilyen alpári stílus mellett azt sem értem, hogy hogyan lehet ötös a magatartásod.
L
Bocsi. Utolsó alatt a 15:18-ast értem.
L
le is szarom, egyébként meg hidd csak el nyugodtan hogy a véleményért kapom a beírást a röhögésért kb az osztály fele kapott volna,
az meg hogy nincsenek magyar bűnözök? én mondtam ilyet? a cigányok vannak kevesebben még is többet látsz a börtönbe róluk csak ennyit
egyértelmű, hogy a véleményéért kapja a beírást, akármit mondtok
nem beírásokkal kell a gyerek véleményét formálni
de a témát tekintve vsz az igazgató se adna neked igazat, de esetleg megpróbálhatsz hozzá fordulni
A kérdező ezt írta:
"megmondtam hogy mi erről a véleményem, hogy ezek nem emberek, meg hogy utálom őket"
Én helyeselném márcsak a véleményért is a beírást. De ez a gondolat, hogy nem emberek. Ez az erkölcsi züllés, ez a destruktív vélemény. És a destruktív véleményed a baj.
Lehet a zsidókat nem kedvelni, még kerülni is, hisz te válogatod a barátaidat (és így a véleményed elfogatható is), de valakinek az emberségét megkérdőjelezni... Mert ti az emberség alatt nem is a jó, emberi tulajdonságokat értitek, hanem az emberek alapvető jogait, amiket - szerintetek - ők nem érdemelnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!