Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálom ennyire az...

Miért utálom ennyire az osztályom?

Figyelt kérdés
Elég sokan vagyunk és kb 3-4 csoport alakult ki közöttünk. A fiúk természeten külön vannak egy pár csajjal és általában kártyáznak szünetekben, ők a " menő "- k. Aztán a többi 3 csoport semmi különleges, a lényeg hogy már annyira utálok szüneteken sétafikálni egyik csoporttól a másikhoz, mert egyik társaság sem elég jó, szánalmas "kemény " szövegeik vannak és szerintetek mit tudnék csinálni szüneteken, hogy kellemesebben teljenek a velük töltött idő ?
2010. jan. 25. 11:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Látom nem mai kérdés, de most akadtam rá... :D

Anno általánosban, nálunk is voltak ilyen "klikkek". Voltak a ribancok, a fiúk, és még három lány csoport. Két lánnyal megtaláltam a hangot, akik már első óta az oszt.társaim voltak, de ők is sokszor furák voltak. Szenvedtem is, mert nem nagyon értettek meg, sokszor csak egy kézlegyintéssel tudatták velem, hogy most nem akarnak velem foglalkozni... elég rosszul esett, de hát még ők voltak a legrendesebbek..

Év végére már eljutottunk odáig, hogy kiközösítettek, mert nem nagyon vettem részt a hülyeségeikben, a ribanc csoporttal meg gyakran összeszólalkoztam, hisz divat volt másokat kritizálni, csak azért mert nem a Zarában vásárolt.. Szóval nálam csak a ballagás oldotta meg a problémát... :/

2012. márc. 1. 19:09
 22/23 anonim válasza:

"..és általában kártyáznak szünetekben, ők a menők" 2010 pls :D

Legalább az iPhone 6s Plus-on?

2016. ápr. 15. 16:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkoriban még csak iPhone 3G, 4 volt meg a színes Samsung Corby. Színes Osiris és DD deszkás cipő, emo-sok, rikitó fekete-rózsaszín kockás cipőfűzők....jajj régi szépi idők xD
2016. szept. 27. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!