Miért utálom ennyire az osztályom?
Drogozz. Ilyen súlyos problémára nem is tudnék mást elképzelni :'(
;-D
Szia!
Ismerős ez a fajta klikkesedés! Én már idősebb vagyok (25/l), de emlékszem nekem is többször volt probléma még általános iskolában ezzel. Én se találtam a helyem, nem volt olyan társaság vagy ember akivel jól éreztem volna magam. Nekem ez a probléma sajnos csak úgy oldódott meg, hogy elvégeztem az általánost és utána már olyan gimibe kerültem ahol már voltak hozzám hasonló emberek, és velük tudtam barátságot kötni.
Én esetleg azt tudnám ajánlani, hogyha szeretsz olvasni, akkor vigyél magaddal valami jó könyvet és azzal elfoglalhatod magad. Ha viszont azért mégse akarsz annyira kiesni a társasági életből, akkor te is vihetnél valami játékot, kártyát, aztán azzal ti lennétek a másik "menő" csoport.
Sajnos most jobb ötlet nem jut eszembe...:( Viszont tényleg megértem ezt a problémát!
Kedves párral előttem szóló drogos... egy ilyen korú gyerekenek igenis ennél nagyobb problémája ne is legyen.. és ha tanultál volna valaha egy kis szociális gondolkodást tudnád hogy ez igenis fontos ilyenkorban..
amugy nálunk is természetesen ugyanez volt a probléma mondjuk nekem annyi volt a szerencsém hogy a pasim az osztálytásam volt és vele foglalkoztam egész nap :D vagy volt egy barátnőm aki ugyúgy utálta az osztályt és kimentünk mindig a folyosora sétálni vagy az udvarra egyáltalán nem kötelező velük lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!