Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálom ennyire az...

Miért utálom ennyire az osztályom?

Figyelt kérdés
Elég sokan vagyunk és kb 3-4 csoport alakult ki közöttünk. A fiúk természeten külön vannak egy pár csajjal és általában kártyáznak szünetekben, ők a " menő "- k. Aztán a többi 3 csoport semmi különleges, a lényeg hogy már annyira utálok szüneteken sétafikálni egyik csoporttól a másikhoz, mert egyik társaság sem elég jó, szánalmas "kemény " szövegeik vannak és szerintetek mit tudnék csinálni szüneteken, hogy kellemesebben teljenek a velük töltött idő ?
2010. jan. 25. 11:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Nálunk is volt ilyen,sőt. Mi is nagyon sokan voltunk az elején,de jócskán kiszóródtak az emberkék. Volt pár csoport,de én a hsonló gondolkodásúakkal töltöttem a szünetet. :S 21/L
2010. jan. 25. 12:00
 2/23 anonim ***** válasza:
4%

Drogozz. Ilyen súlyos problémára nem is tudnék mást elképzelni :'(

;-D

2010. jan. 25. 12:03
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem kötelező az osztálytársaiddal barátkoznod. Gondolom, vannak mások is az iskolátokban. Nekem se az osztályon belül voltak a legjobb barátaim az iskolában.
2010. jan. 25. 12:09
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Vigyél magaddal könyvet és olvass.
2010. jan. 25. 12:09
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
én is utáltam az osztályomta, inkább szünetben is tanultam.
2010. jan. 25. 12:11
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
itt most divat a bűvös kocka és a mirror Rubik, előtte a sakk ment és a szkander próbálj új kört gyűjteni magad köré, elég két másik normális .
2010. jan. 25. 12:11
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Ismerős ez a fajta klikkesedés! Én már idősebb vagyok (25/l), de emlékszem nekem is többször volt probléma még általános iskolában ezzel. Én se találtam a helyem, nem volt olyan társaság vagy ember akivel jól éreztem volna magam. Nekem ez a probléma sajnos csak úgy oldódott meg, hogy elvégeztem az általánost és utána már olyan gimibe kerültem ahol már voltak hozzám hasonló emberek, és velük tudtam barátságot kötni.

Én esetleg azt tudnám ajánlani, hogyha szeretsz olvasni, akkor vigyél magaddal valami jó könyvet és azzal elfoglalhatod magad. Ha viszont azért mégse akarsz annyira kiesni a társasági életből, akkor te is vihetnél valami játékot, kártyát, aztán azzal ti lennétek a másik "menő" csoport.

Sajnos most jobb ötlet nem jut eszembe...:( Viszont tényleg megértem ezt a problémát!

2010. jan. 25. 12:12
 8/23 anonim válasza:
77%

Kedves párral előttem szóló drogos... egy ilyen korú gyerekenek igenis ennél nagyobb problémája ne is legyen.. és ha tanultál volna valaha egy kis szociális gondolkodást tudnád hogy ez igenis fontos ilyenkorban..

amugy nálunk is természetesen ugyanez volt a probléma mondjuk nekem annyi volt a szerencsém hogy a pasim az osztálytásam volt és vele foglalkoztam egész nap :D vagy volt egy barátnőm aki ugyúgy utálta az osztályt és kimentünk mindig a folyosora sétálni vagy az udvarra egyáltalán nem kötelező velük lenni.

2010. jan. 25. 12:18
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is ahogy már írták, szervezz új csoportot. Csak van 1-2 osztálytársad, akire számíthatnál? Vagy lehet másik osztályból is.
2010. jan. 25. 12:31
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
ma 12:18: Én is voltam fiatal, megoldottam 'internet' meg siránkozás nélkül a súlyos problémáimat. Amúgy melyik egyetemen tanítanak szociális gondolkodást. Sajnos nem találtam ilyen szakot ;-D.
2010. jan. 25. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!