Miért utálom ennyire az osztályom?
Figyelt kérdés
Elég sokan vagyunk és kb 3-4 csoport alakult ki közöttünk. A fiúk természeten külön vannak egy pár csajjal és általában kártyáznak szünetekben, ők a " menő "- k. Aztán a többi 3 csoport semmi különleges, a lényeg hogy már annyira utálok szüneteken sétafikálni egyik csoporttól a másikhoz, mert egyik társaság sem elég jó, szánalmas "kemény " szövegeik vannak és szerintetek mit tudnék csinálni szüneteken, hogy kellemesebben teljenek a velük töltött idő ?2010. jan. 25. 11:51
11/23 A kérdező kommentje:
Lol , nem siránkoztam egy percig sem, én is megoldom a saját problémáim, mivel itt is max. tippeket adtok, de helyettem senki nem oldja meg ezt, igaz ? Legyél szives egy kicsit visszavenni a lendületedből, mert ez itt NEM A TE kérdésed és ne törd a fejed szociális tudományokon, mert az nem az ilyen bunkó minden lében kanalaknak való
2010. jan. 25. 12:43
12/23 anonim válasza:
...vagy a többi párszázz emberrel bandázz, ha meg kérdik , h hol votál....titok...és te sem leszel az osztájjal....és vmilyen szinten menő leszel :D ....mert titkolózol...tehát vmi nem ok.
13/23 anonim válasza:
vaanak már jó ötletek, saját kör , ok, a zenehallgatás is jó téma lehet, gondolom van telefonod, vagy mp3.
nálunk anno a papírrepcsi nagyon ment, el is szedték mindig a tanárok. de hajót is gyártottunk tudtunk vagy 6 félét hajtogatni. szerintem ha mindent végigpróbálsz amiket itt írtunk, ( a drogot, meg bandázást kivéve- egyébként a bunkókkal ne is törődj) akkor majd írj mi lett.
14/23 anonim válasza:
Én sem szeretem az osztályomat! De mi csak 12-en vagyunk, 1 lány volt szimpi az egész osztályból! A többiekkel csak akkor beszélek ha muszáj.
15/23 anonim válasza:
pont hogy az egyetemen és fősikolán tanítanak ilyen.. külön tárgy is van belőle.. talán utána kéne nézni és nem baromságokat beszélni...
16/23 anonim válasza:
és 'szociális gondolkodás'-nak hívják? :D
17/23 anonim válasza:
szocializmusnak hívják... ebből talán már rájössz nagyokos
18/23 anonim válasza:
figyi, a szocializmus az egy fogalom, nem egy egyetemi tárgy neve, ne égesd már magad ;-D
19/23 anonim válasza:
te ne egésd magad.. .ebből vizsgáztam a főiskolán.. előbb érettségizz le majd azután ugass :d köszi
20/23 anonim válasza:
ugyanez a bajom.most ūj sulit kezden azèrt...membirom az új osztályomat...én egész
szünetben a telómat nyomkodom...:/
szerintem is csináls új csoportot éss igen,a titkolózás;p
sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!