Utálom a nevemet olyan öreges!?
Tóth Sára ,akkora paraszt név ,főleg ha sárinak hívnak persze az öregeknek tetszik,de nem olyan fiatalos mint a nóra dóra....bemutatkozni is olyan bénán hangzik főleg a fiúknak:(
szerintetek ez önbizalomhiányra utal?megváltoztatni nem szeretném furcsa lenne már mindenki így ismer ezzel a névvel ..:(
köszi
18/l
Nehogymár! : )A Sára tök divatos név, a lányom iskolájában van pár Sára, mind belevaló kiscsajok! :)
Geszti Péter nagyobbik lánya is Sára.
Ne!
A Sára az egyik legszebb női név szerintem. 24 éves bulizós, normális srác vagyok. Ha egy Sárával ismerkednék meg, biztosan azt mondanám neki, hogy nagyon tetszik a neve. Komolyan. Ha nem tetszik a Sári (a Sára nekem is jobban bejön), akkor kérd a barátaidat, szüleidet, hogy Sárának hívjanak. Egy idő után mindenki úgy fog hívni, ismerni.
Azt megértem, hogy a Tóth-ot nem annyira szereted, hiszen nagyon sokaknak ez a neve. Szerintem a legjobb megoldás a problémádra (ha sikerült meggyőznelek, hogy a Sára szép név :), ha felveszel egy másik vezetéknevet a Tóth mellé.
Édesanyád vagy valamelyik nagymamád lánykori nevét. Azét, aki sokat jelent számodra, és akinek a neve jól hangzik a Tóth-tal összekapcsolva.
Tóth-Pál, Tóth-Szőllős, Tóth-Bakos, Tóth-Simon, ezek szerintem mind jól hangzanak.
Szerintem nincsen semmi gond a neveddel, egyáltalán nem öreges. Egy Tóth Dóra tucatnév mennyivel lenne jobb? Rajtad kívül még lenne 15ezer másik lány, akit így hívnak az országban.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!