Magyar állampolgár vagyok, de nemsokára kettős állampolgár leszek. Ha megváltoztatom a nevemet nem magyar írásmód szerint, Magyarországon attól még magyar írásmód szerint marad a nevem?
Csak azt nem tudom, hogy aki ennyire amerikai akar lenni azt miért izgatják a magyar okmányai.
Mondj le a magyar állampolgárságodról és akkor nem lesznek ilyen súlyos problémáid.
Nem értem a problémádat.Azért mert USA állampolgár is leszel, miért akarod a MAGYAR okmányaidat is kicseréltetni, átíratni? Itthon használod az itthonit, kint meg az ottanit.
/Vagy itthon az "amerikás" neveddel villogni akarsz?/
A kerdes ugy szolt hogy szukseges-e neki atiratni.
Ha nem elsz Magyarorszagon, akkor kerd meg valamelyik hozzatartozodat, hogy hivja fel az onkormanyzatot ezugyben.
Hozza teszem, az se biztos, hogy ok 100%-os infot tudnak neked adni.
Szerintem ha nem szukseges hagyd a francba.
A lenyeg ugyis az, hogy a megkapott kettos allampolgarsagoddal, elonyokhoz juss kint.
Ha nem lesz muszaly ne csinalj semmit, mert agyhalottak vannak mindehol.
En a statuszcseremet is ugy tudtam elerni, hogy mar kozel orditottam veluk, mert egy kib.. 2 perces feladatot bevallaltak 1 hetre es nem volt kesz. Persze miutan stilusvaltasban beszelgettunk erdekes kepp masnap reggelre megcsinaltak.
Szoval, ha egy mod lesz ra keruld oket :D
Amugy csak jelzem, nem tudo hany eves vagy, hogy ezetleg erinthet-e a kesobbiekben hazassag, mert az pl egyszerubb ha van egy statuszcsered otthon, es hivatalosan kulfoldon elo Magyar allamplgar vagy, mer takkor hivatalos ugyitezs miatt nem kell hazautaznod, hanem az adott orszag Magyar Nagykovetsege, vagy Fokonzulatusa koteles neked intezkedni.
De csak akkor tud, ha igazolni tudod, az pedig c\ugy van,h ogy vissza kell adni a magyar szemelyit, a magyar otthonodbol kijeletnekni, es bejelentened magad ideiglenesre, es adnak neked egy uj lakcim kartyat ami jelzi, hogy a magyar csak ideiglenes lakcim. Ezt keri intezkedeshez kulfoldon a Magyar Nagykovetseg.
De, hogy ez hogy mukszik akkor, ha kettos allampolgar vagy passz. Ezt csak ugy megemlitettem neked, hogy van ilyen is, hatha kesobb hasznos info lesz.
De igen igaz, hogy mindenki ilyen rossz indulatu es negatv, pont ezert tart ott Magyarorszag ahol tart!
Magyarorszagon lehet barmilyen politika, ha az emberek ilyenek sosem fog valtozni semmi! IRIGYEK
Hat ezek a dolgok olyan rohadt bonyolltak Magyarorszagon tiszta vicc.
Mi nov 2 hazasodtunk.
Elotte a hazassagi tanusitvany kiallitasa elott is kertek nyilatkozatot, hogy a gyerek majd a ferjem csaladnevet fogja viselni, meg amikor kerelmeztuk a magyar anyakonyveztetest akkor is.
De tegnap olvastam, hogy akarmi is lesz allitolag eslokent ha beledoglok is az en leanykori csaldnevemet kapja a gyerek.
Hat ez is felhaborito.
De erre meg van ket evunk, addig talan valtozik valami.
Tovabbra is azt mondom, hogy valami csaladtagod probaljon erdeklodni, onkormanyzatnal.
A 12 keruletben ott eleg normalisak vannak. Az info miatt lehet erdemes lesz oket hivni. (mi sem oda tartozunk)
Bar talan van itt esely par napon belul belefutni olyanba akinek van konkret tapasztalata.
Minden ketseget kizarva az az info erne a legtobbet!
Huuuuu de rossz indulatu kommentelok vannak itt!!!!!!!
NAH EZéRT NEM BIROM A "TUDATLAN" "SZUKLATOKORU" MAGYAR EMBEREKET..én is kulfoldon èlek anyukàmmal 13 èvesen kihozott magàval kulfoldre 4 ève èlek kulfoldon...de a szivemben mindig magyarorszàg lesz az elso ès egyetlen szàmomra MERT M.O A HAZàM ès MAGYAR VéR FOLYIK AZ EREIMBEN AMIT SOSEM TAGADOK LE!!!SOT!!!! ès most lesznek meg az Olasz papirjaim is...AKKOR MOST éN IS HAZAARULO VAGYOK???
pffuj b@zd meg!!...gusztustalanok vagytok ti "elozo kommentelok"!!!!!!!!!!!!!!!
kèrdezo tudod mit?ne akard a magyar papirjaidat!!!
ugy sem èrsz vele sok mindent!!!...hagyd a fr@ncba akinek meg nem tetszik sz@rd le...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!