Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem szeretnek az emberek?

Miért nem szeretnek az emberek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gonosz, öntelt, bunkó, átlagos 20 éves lány vagyok. A gimiben is ilyen problémáim voltak, alig lett 3 barátom a 4 év alatt. Aztán most főiskolára kerültem és a helyzet nem lett jobb, sőt mondhatnám rosszabb, mivel itt osztályok sincsenek, ahol legalább ki lehetne alakítani kapcsolatokat.

Társaságban általában a háttérbe húzódok, nem vagyok egy nagydumás de csak azért, mert nagyon gátlásos vagyok (a barátaim közt vagyok igazán "önmagam") és arra jutottam, lehet hogy az emberek azért nem teremtenek velem kapcsolatot és nem akarnak velem barátkozni, mert nagyon negatív a kisugárzásom? Mert hasonlóan csendes embereknek is lesznek barátaik, de nekem... ?

2010. jan. 22. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
mosolyogj próbálj meg kapcsolatot teremteni idegenekkel, biztos segíteni fog
2010. jan. 22. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Okosat nem tudok Neked írni, csak mélységesen együtt érezni, én pontosan így vagyok vele, nem kedvelnek az emberek, nem közelednek felém, pedig nem adok okot az ellenszenvre, kedves vagyok mindenkivel akivel beszélek de nem vagyok az a "barátkozó" típus aki könnyen kezdeményez beszélgetést vagy odamegy bárkihez. A gimiben nekem is 3 barátnőm volt, 4-en jól meg voltunk, nem éreztem kirekesztettnek magam. De az egyetemen csak lézengek, szinte senkivel nem sikerült baráti viszonyba kerülnöm, nem érzem ott jól magam.
2010. jan. 22. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Én úgy értettem belőle h. van egy két igaz barátod és becsüld meg őket és a többi majd jön magától:(-:

SOK SIKERT ÉS NAGYOBB ÖNBIZALMAT!

(az írásodból nekem tök sziminek tűnsz jó haver lehetsz)

2010. jan. 22. 17:40
 4/10 anonim válasza:
100%
Ha nincs egy barétod se,és senki nem szól hozzád,menny és szólj te hozzájuk!Egy kicsit várj hallgazsd amit ők beszélnek és te is olyanokról beszélj mint ők.
2010. jan. 22. 17:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat is! :)

Nekem igazából az fáj, hogy nézem a körülöttem lévőket, van sok-sok ilyen gátlásos, zárkózott ember rajtam kívül, mégis mindegyikhez valahogy "csapódnak" és úgy kialakul nekik egy-kér barátság, még ha nem is tesznek érte. Én meg nem tudom, mit csinálok rosszul...

Talán nem kéne így rágörcsölnöm, az is javítana a kisugárzásomon?

2010. jan. 22. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem azért van ez mert nem szeretnek,csak a nagyon zárkozott emberekkel távolságtartóak,nem tudnak "hovatenni".21 éves srác vagyok szintén ezzel a problémával küzdök.Mindkettőnknek az önbizalmunkon kellene javitanunk.(valahogy...)Nekem sincs sok barátom,szerintem csapodj oda valakihez aki hasonlóan csendes ,mint Te és akkor lesz legalább egy barátod,az is valami.
2010. jan. 22. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Hát figyelj, mondok egy példát, próbáld magad beleélni....

Tegyük fel hogy egy osztályba, szimpatikus is vagy, össze is barátkoznék veled, de ha nem szólsz hozzám, nem nézel rám, nem mosolyogsz akkor szerinted mit fogok gondolni? Azt hogy nem vagyok szimpatikus, nem akarsz barátkozni. Na most ezek után szerinted én miért mennék oda hozzád ismerkedni, barátkozni? A választ te is tudod! Nem azt mondom, hogy lépten-nyomon vigyorogj mindenkire mint a tejbetök, mert az idétlen, de egy egyetemi közösségben is nagyon szépen össze lehet kovácsolódni azért! Én idén vagyok végzős, szintén egyetemen, bár sosem voltam egy zárkózott típus, de gondolom milyen érzés. Egy egyetemen száz meg ezer módon lehet ismerkedni az osztálytársakkal, elkéred a zh-anyagot, megírsz pár tételt amit feldobsz közös mailre és hasonlók...

2010. jan. 22. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is ez a helyzet :'(
2010. jan. 22. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
wáhhh én is ugyan ilyen vagyok csak kb 2-3 honap után tudok önmagam lenni akkor kedves vagyok is olyan mint mások eleinte de csak kb 3 jhonap után elötte bunkonak és lenézőnek tünők mindenki távolodik tölem ritkja az olyan ember aki pont ezért közeledik mert ilyen vagyok::S
2010. ápr. 1. 21:49
 10/10 anonim válasza:
velem is ez a problema :(
2019. febr. 20. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!