Mi a véleményetek az afrikai négerekről? Életképesek?
Természetesen nem az összes afrikai négerről beszélek, hanem ahol éheznek az emberek.
Ha látok egy filmet róluk, mindig azt mutatják, hogy a porban fekszenek,lepik a legyek a gyerkeket, és nem csinálnak semmit. A szemükben semmi sincsen, bambán néznek,semmi értelmes csillogás.
A világ csak küldi a segélyt, és semmi sem változik. Nekem úgy tűnik, mintha nem tennének semmit sem a saját életükért. De gyerek van dögivel. Magukat sem tudják eltartani, nemhogy a gyerekeket.
Sajnálom őket valahol, de nem tudom őket megérteni.
Milyen lesz a jövőjük?
Komoly válaszokat várok.
Rosszul fogod meg a dolgokat: Mivel felsőbbrendű vagyok, nem megyek oda.
De ha te egyenrangúnak érzed magad, akkor menj a tiéidhez.
azert van sok gyerek mert nem dolgoznak csak gyereket csinalnak:)
komolyraforditva-nem a gyerek sok a felnott keves
az atlageletkor 30-40 ev kozott van(sierra leone-31 ev)
Haverom légióban szolgált öt évet.
Mondta,hogy többször is biztosítottak segélyszállítmányt afrikába. Ha nem ők viszik akkor a z ottani vezetők nem osztják szét hanem eladják. Na mindegy a lényeg egy afrikai sem segített az élelmiszer és a gyógyszerek pakolásában.
Ugyanazok mint itt a cigányok.
Csak jár nekik minden.
A multik meg azért nem mennek oda mert munkakultúra nulla.Ha épülne egy tesco két nap múlva ki lenne fosztva 1 hét múlva meg felgyújtva.
kerdezö te egy született f.aszkalap vagy
teged kene kitenni a sivatagba te nyomorék aztan halj ehen szomjan te felsöbbrendü kötsög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!