Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az afrikai...

Mi a véleményetek az afrikai négerekről? Életképesek?

Figyelt kérdés

Természetesen nem az összes afrikai négerről beszélek, hanem ahol éheznek az emberek.

Ha látok egy filmet róluk, mindig azt mutatják, hogy a porban fekszenek,lepik a legyek a gyerkeket, és nem csinálnak semmit. A szemükben semmi sincsen, bambán néznek,semmi értelmes csillogás.

A világ csak küldi a segélyt, és semmi sem változik. Nekem úgy tűnik, mintha nem tennének semmit sem a saját életükért. De gyerek van dögivel. Magukat sem tudják eltartani, nemhogy a gyerekeket.

Sajnálom őket valahol, de nem tudom őket megérteni.

Milyen lesz a jövőjük?

Komoly válaszokat várok.

2010. jan. 22. 09:32
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Rosszul fogod meg a dolgokat: Mivel felsőbbrendű vagyok, nem megyek oda.

De ha te egyenrangúnak érzed magad, akkor menj a tiéidhez.

2010. jan. 22. 16:37
 22/36 anonim ***** válasza:
Most tök mindegy ki hol él, az a lényeg, hogy ott se szülessen 1 anyától 7-10 gyerek hanem max 3 és akkor jobb lenne nekik pl. több kaja jutna nekik, több víz....az életszínvonal javulna.Senki nem nézi le őket csak az a baj, hogy senki se tesz az ellen, hogy több gyerek szülessen ott, lehet nem is akarnának több gyereket csak nem tudnak védekezni, hát akkor oda kellene menni és tenni az ellen.
2010. jan. 22. 18:07
 23/36 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlásra is kellene a pénz.
2010. jan. 22. 19:22
 24/36 anonim ***** válasza:
50%
egyszer kell műtéttel...
2010. jan. 22. 20:18
 25/36 anonim ***** válasza:
87%
te téynleg elmebeteg vagy. de hiába, ilyen is kell a világra. de a műtétet én is javasolni tudom, lehet rövid ismeretség után neked sok orvos ingyen megcsinálná. mellesleg a neonáci társaidat ne itt keresd, de emlékezz, Hitlernek se jött be... egyébként maximum egy amőbánál vagy felsőbbrendű, így majdnem biztosan fennakadnál az eugenika hálóján.
2010. jan. 22. 20:36
 26/36 anonim ***** válasza:
87%
mellesleg jelentettem a kérdésed, mivel sértő másokra nézve
2010. jan. 22. 20:37
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

azert van sok gyerek mert nem dolgoznak csak gyereket csinalnak:)

komolyraforditva-nem a gyerek sok a felnott keves

az atlageletkor 30-40 ev kozott van(sierra leone-31 ev)

2010. jan. 23. 06:21
 28/36 anonim ***** válasza:
82%
akkor fizessétek ti ki a fogamzásgátlót, 3 hónapra 12000 ft. Lehet gyűjteni.
2010. jan. 23. 09:56
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Haverom légióban szolgált öt évet.

Mondta,hogy többször is biztosítottak segélyszállítmányt afrikába. Ha nem ők viszik akkor a z ottani vezetők nem osztják szét hanem eladják. Na mindegy a lényeg egy afrikai sem segített az élelmiszer és a gyógyszerek pakolásában.

Ugyanazok mint itt a cigányok.

Csak jár nekik minden.

A multik meg azért nem mennek oda mert munkakultúra nulla.Ha épülne egy tesco két nap múlva ki lenne fosztva 1 hét múlva meg felgyújtva.

2010. jan. 26. 23:37
 30/36 anonim ***** válasza:
68%

kerdezö te egy született f.aszkalap vagy

teged kene kitenni a sivatagba te nyomorék aztan halj ehen szomjan te felsöbbrendü kötsög

2010. jan. 30. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!