Mi a véleményetek az afrikai négerekről? Életképesek?
Természetesen nem az összes afrikai négerről beszélek, hanem ahol éheznek az emberek.
Ha látok egy filmet róluk, mindig azt mutatják, hogy a porban fekszenek,lepik a legyek a gyerkeket, és nem csinálnak semmit. A szemükben semmi sincsen, bambán néznek,semmi értelmes csillogás.
A világ csak küldi a segélyt, és semmi sem változik. Nekem úgy tűnik, mintha nem tennének semmit sem a saját életükért. De gyerek van dögivel. Magukat sem tudják eltartani, nemhogy a gyerekeket.
Sajnálom őket valahol, de nem tudom őket megérteni.
Milyen lesz a jövőjük?
Komoly válaszokat várok.
Előző: Ez igaz.
De sajna a primitívebb népeknek szaporodnak jobban, és kevésbé a civilizáltak.
Nem legfeljebb három gyerek kellene a családba, mert akkor sokan nem töltenék ki a kvótát, és a világ lakossága fogyni kezdene. Bár ez egy darabig jót tenne, mégis szomorú lenne egy idő után, hogy csak fogyunk és fogyunk.
Átlagosan kellene három gyerek minden családba.
de sajna a primitívebb négerek szaporodnak jobban...hát, nem lőttem mellé a megítélésemmel!
az, hogy te jó helyre születtél, olyan kontinensre, ahol van fejlődési lehetőség még nem kell magad felsőbbrendűnek gondolni. ez pusztána környezeten múlik. a más országokban élő feketék semmivel sem primitívebbek, mint mi de Afrikában minden lehetősdég hiányzik. úgy nem nehéz primitívnek maradni. meg mi ez, hogy szaporodnak. de pl te sok mindent tehetnél a túlszaporodás ellen, mondjuk ne szaporodj, mert szerintem te sokaknál primitívebb vagy.
egyébként nem az afrikaiak vannak sokan, hanem a távol-keletiek. nagyokos
Te aztán nagy lángész vagy. Légyszíves kímélj meg az ilyen nagy okfejtésektől. Belőled sem kell több a világon.
És bocsi, tényleg magasabb rendűnek képzelem magam egy afrikaival szemben. Engedd meg, hogy így érezzem, azt hiszem, jogom van hozzá.
Ha felsőbbrendűnek érzed magad, akkor költözz oda, és élj meg ott! Segélyekből, bárhogy, ahogy gondolod.
És ha majd ott kialakítasz magadnak egy jó egzisztenciát, akkor elmondhatod, hogy valóban Te vagy az übermensch, legalábbis hozzájuk képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!