Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az afrikai...

Mi a véleményetek az afrikai négerekről? Életképesek?

Figyelt kérdés

Természetesen nem az összes afrikai négerről beszélek, hanem ahol éheznek az emberek.

Ha látok egy filmet róluk, mindig azt mutatják, hogy a porban fekszenek,lepik a legyek a gyerkeket, és nem csinálnak semmit. A szemükben semmi sincsen, bambán néznek,semmi értelmes csillogás.

A világ csak küldi a segélyt, és semmi sem változik. Nekem úgy tűnik, mintha nem tennének semmit sem a saját életükért. De gyerek van dögivel. Magukat sem tudják eltartani, nemhogy a gyerekeket.

Sajnálom őket valahol, de nem tudom őket megérteni.

Milyen lesz a jövőjük?

Komoly válaszokat várok.

2010. jan. 22. 09:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
születésszabályozás nem csak oda hanem az egész világra max. 3 gyerek. Utána ne lehessen szülni senkinek, mert a Föld nem bírja ellátni a sok embereket. Kevesebb lenne utána a fakitermelés, jobb minőségük lennének az élelmiszerek.....de az én ajánlatomat mindenki leszarja
2010. jan. 22. 10:21
 12/36 anonim ***** válasza:
32%
előző vagyok, ha jobb életszínvonalat biztosítanánk nekik akkor többen lennének és mindig nagyobb segélyszállítmányt kérnének. Mindig másra támaszkodnának, jobban elszaporodnának.
2010. jan. 22. 10:23
 13/36 A kérdező kommentje:
Előző: Teljes mértékben egyet értek veled a születésszabályozásról. De ha ezt mondjuk, akkor egyből emberellenesek vagyunk.
2010. jan. 22. 10:27
 14/36 anonim ***** válasza:
50%
de melyik a jobb , hogy 500 év múlva leölik az embereket mert nem lesz tiszta víz, meg étel mert sokan leszünk meg a környezetszennyezésről ne is beszéljünk vagy, hogy csírájába elfojtjuk a helyzetet. De ez most nem a magyarokról szól mert átlagosan 1-2 gyereket szülünk, míg a négerek, indiaiak, japánok, meg a fene tudja kik meg amennyit csak tudnak életükön át. Legalább valaki egyet ért velem.
2010. jan. 22. 10:41
 15/36 A kérdező kommentje:

Előző: Ez igaz.

De sajna a primitívebb népeknek szaporodnak jobban, és kevésbé a civilizáltak.

2010. jan. 22. 10:46
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Na meg a híres környezetvédők ha eldobnák az utcán valami szemetet egyből leordítanának, de nem itt van a baj hanem egész európa nem szennyezi a légkört mint az usa egymaga, és nem is írta alá, hogy lentébb veszi a szennyezést. De az usa a legjobb, legmenőbb...
2010. jan. 22. 10:53
 17/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem legfeljebb három gyerek kellene a családba, mert akkor sokan nem töltenék ki a kvótát, és a világ lakossága fogyni kezdene. Bár ez egy darabig jót tenne, mégis szomorú lenne egy idő után, hogy csak fogyunk és fogyunk.

Átlagosan kellene három gyerek minden családba.

2010. jan. 22. 12:31
 18/36 anonim ***** válasza:
82%

de sajna a primitívebb négerek szaporodnak jobban...hát, nem lőttem mellé a megítélésemmel!

az, hogy te jó helyre születtél, olyan kontinensre, ahol van fejlődési lehetőség még nem kell magad felsőbbrendűnek gondolni. ez pusztána környezeten múlik. a más országokban élő feketék semmivel sem primitívebbek, mint mi de Afrikában minden lehetősdég hiányzik. úgy nem nehéz primitívnek maradni. meg mi ez, hogy szaporodnak. de pl te sok mindent tehetnél a túlszaporodás ellen, mondjuk ne szaporodj, mert szerintem te sokaknál primitívebb vagy.

egyébként nem az afrikaiak vannak sokan, hanem a távol-keletiek. nagyokos

2010. jan. 22. 14:47
 19/36 A kérdező kommentje:

Te aztán nagy lángész vagy. Légyszíves kímélj meg az ilyen nagy okfejtésektől. Belőled sem kell több a világon.

És bocsi, tényleg magasabb rendűnek képzelem magam egy afrikaival szemben. Engedd meg, hogy így érezzem, azt hiszem, jogom van hozzá.

2010. jan. 22. 14:58
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

Ha felsőbbrendűnek érzed magad, akkor költözz oda, és élj meg ott! Segélyekből, bárhogy, ahogy gondolod.

És ha majd ott kialakítasz magadnak egy jó egzisztenciát, akkor elmondhatod, hogy valóban Te vagy az übermensch, legalábbis hozzájuk képest.

2010. jan. 22. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!