Mi annak a könyvnek a címe és írója, ami egy afrikai származású topmodellről szól, aki szegénységben nőtt fel, és átesett azon a csonkításon, amin az afrikai lányok abban a törzsben?
Figyelt kérdés
Gyönyörű lány, és kb. 15 éves kora körül felfedezték, híres modell lett belőle. Róla szól ez a könyv. Olvasta, ismeri valaki? Bármilyen infót megköszönök a könyvről!2010. nov. 26. 15:59
1/3 anonim válasza:
Waris Dirie: A sivatag virága
Egyébként van második része is, de annak fejből nem tudoma címét.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok. Ez az a fajta könyv, amit biztosan végigolvasol egy szuszra. Nagyon izgalmas, érdekes. Tudom ajánlani!
3/3 anonim válasza:
A második rész címe: Sivatagi hajnal, régen olvastam, de megmaradt, nagyon jó könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!