Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok sírásra tanácsot adni?

Tudnátok sírásra tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Már 3 hete minden hétvégén próbálok valami rosszra gondolni, szomorú filmeket nézni, szomorú történeteket olvasni, illetve minden olyat amitől sírni lehetne, de nem tudok! Régen nagyon sokat sírtam, de valahogy mostanában már semmin nem tudok. Sírni szeretnék, hogy megkönnyebbüljek, hogy megszabaduljak a sok tehertől ami rajtam van, ami a lelkemet nyomja.

Valami hasznos tanácsot ha tudtok, amitől elsírhatnám magam a hagymán kívül, légszi írjátok le, nagyon hálás lennék!

2014. szept. 13. 16:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú filmek jöhetnek, kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan amit még nem láttam.
2014. szept. 13. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA

Miért szeretnél írni?

Beszélgess emberekkel.

2014. szept. 13. 16:41
 3/10 anonim válasza:

Egyszer én is így voltam. Egy évig nem sírtam, pedig előtte azért néha néha kitört belőlem. Én is úgy gondoltam, hogy könnyebb lenne, ha a felszínre jönne. Aztán egyszer, amikor nem akartam, elkezdtem zokogni, mondjuk ennek volt is előzménye. Valóban jobb lett...úgy 1 napig. Utána ismét minden olyan volt, mint a sírás előtt. Segíthet, de a problémákat nem oldja meg. Szerintem ne erőltesd. Ha egyszer lesz okod rá, akkor majd fogsz sírni. Addig pedig örülj, hogy nem kell. Amíg nem vagy teljesen érzéketlen, addig nincs baj.

(Szomorú zenékkel is próbálkozhatsz egyébként...)

2014. szept. 13. 16:44
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megnéztem az összes linket, nem nagyon volt hatásuk rám, de azért köszönöm!
2014. szept. 13. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért vagy szomorú?
2014. szept. 13. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nightwish Imaginaerum filmet megnézheted ha van kedved. Legalább látsz egy jó filmet. (lehet csak magyar felirattal van),
2014. szept. 13. 17:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Film:

Felirat:

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2014. szept. 13. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg ezt: Táncos a sötétben :)
2014. szept. 13. 19:13
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkitől, ami azt illeti a futás ugyanazt a terhet leveszi, és még hasznos is:)
2015. dec. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!