Milyen tanácsot kéne adnom?
Lakótársamnak az arabok felajánlottak 2 millió ft-ot azért ha feleségül megy egy arab csávóhoz,a magyar állampolgárság miatt. Egy milliót esküvő elött,egyet meg majd a válás után kapna meg,addig is eltartják,és fizetnek neki havonta 90 ezer ft-ot,amig el nem válnak.
Tőlem kért tanácsot de nem tudom mit mondjak neki.
Én a helyébe lehet elfogadnám,mert az a pénz kihuzna a sz.arból engem és a családomat is.. De ezt mégse mondhatom neki,mert ez az én és a családom dolga h sz.arban vagyunk anyagilag.
Persze,halottam én is ilyenről.
Mondtam is lakótársamnak,azt mondták neki h a házba ahol laknának majd együtt a férjével a pasija is odaköltözhet és majd ők a másik szobába alszanak,meg azt csinálnak ott amit akarnak. Ha vki jön hozzájuk,akkor azt mondják majd h a csaj unokatestvére ott van náluk pár hónapot.
2. Komolyan? Akkor ezt el is mondom neki!
Amugy is olyan hihetetlenül hangzik az egész... mint vmi mese...
azért érdekes látni, hogy van akinek pénze is van és mégis ennyit megérne, hogy itt állampolgár lehessen.
nyilván ez nem teljesen tiszta ügy. nem tudom milyen jogi kockázatok lehetnek rá nézve, azzal azért jöjjön tisztába előtte.
meg gondolom ez idő alatt nem is nagyon lehet majd kapcsolata, meg a köv kapcsolatának is lehet fura lesz elmagyarázni a dolgok, hogy pénzért már egyszer házas volt.
de mindannyian látjuk, hogy milyen gázban van itt mindenki szóval simán eltudom képzelni, hogy be kell vállalni.
Szerintem elvinnék kurv@nak. Onnantól kezdve semmit sem tehet, mert ott az érvényes házassági kivonat.
Nem sajnálom tőle, nem azért írom ezt. De mondd csak, melyik bolygón ér ennyit a magyar állampolgárság? Mert akkor odaköltözök, ugyanis itt sz@rnak a fejemre.
civa: a házasság nem azt jelenti, hogy elvihetik. attól még ha nem akar nem megy. ha meg elrabolják, akkor házasság papír nélkül is elrabolhatnák.
meg gondolom ismeri is őket. nem hiszem, hogy az utcán szólították le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!