Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Könyvhöz kérnék egy tanácsot....

Könyvhöz kérnék egy tanácsot. Kicsit elakadtam. (? )

Figyelt kérdés

A részletekkel nem szeretnélek untatni titeket, ezért csak a konkrét problémámat írom le: Adott egy karakter, aki egy elég kellemetlen egyéniséggé vált a környezete számára a saját hibájából. Vele ez is volt az eredeti célom, hogy jó sok mindent elbénázzon. Hirtelen haragból, butaságból, stb. Aztán fejembe szökött a gondolat, hogy mielőtt végleg leejtem őt a megvetés süllyesztőjében, kezdhetnék vele még valamit. Tehetne ő is valami jót.. Eljátszottam ezzel, és már majdnem hőst csináltam belőle, amikor rájöttem, hogy ez azért így nem fog menni. Bármit tesz, azok, akiknek nagyon ártott, mindig gyűlölni fogják, okkal, tehát soha nem lesz neki tiszta a lap. Nem olyan karakter, aki nagyon megjátssza magát, ezért képtelen lenne a reflektorfényben villogni a megmentett emberek társaságában, miközben kicsit távolabb ott állnak morcos arccal azok, akikkel nem bánt ilyen jól. Nem szeretném az eredeti bűnös történetet kitörölni, mert az már szépen meg van. Erről a részről annyit fontos megjegyeznem, hogy nem igen lehet jóvátenni, kiengesztelni a sértetteket, hogy aztán a történet végén vele együtt ünnepeljenek... hacsak nem buddhista szerzetesek, de nem azok.

Segítsetek megtalálni ebben az arany középutat :)

2014. aug. 18. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Kicsit durva, de nekem arany középútként az jutott eszembe, hogy öld meg a karaktert, de valami olyan módon, ami "egyszer, utoljára" kissé megcsillogtatja a jó oldalát. Ezzel az olvasóban is elülteted a kételyt.
2014. aug. 18. 23:22
 2/2 anonim válasza:

Kiderülhetne róla valami ami teljesen megváltozatja azt hogy hogy néznek rá az emberek.

Amúgy milyen könyv?(misztikus,akció,dráma???)

Szívesen elolvasnám

2014. aug. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!