Tudnátok nekem tanácsot adni fiúügyben?
Mondjuk "Szia!" ?
Nem tudunk helyetted ráírni.
Ilyenkor probalom azt kepzelni, hogy csak egy szimpi ember, akivel valamiert éppen dumálunk, mert pl. együtt várunk a buszra, közben szivesen megismerném. Sokszor segít, leginkabb persze ha nem szemtöl szemben van...
De nem állitom, h a legjobb tipp mert sokszor becsúsztam a friend-zone-ba. De én fiú vagyok, nálad ez kevésbé veszélyes.
Többször volt már ilyen kérdés és jó válaszok is születtek.
Olvass vissza.
Sok mód van rá...
Kezdheted a "szia, mizu?" kezdetű snassz szöveggel, de ekkor esélyes, hogy hamar kihal a beszélgetés. Lehet olyan is, hogy egyből kiteríted a lapjaid, és elmondod neki, hogy azért jelölted be, mert szimpatikus, és ezért jelölted be, meg szeretnéd megismerni.
Én régebben találtam egy lányt, aki tetszett. Bejelöltem, aztán láttam a képein, hogy van piercingje. Rá is írtam, hogy láttam a pieringjét, én is akarok egyet (sehol semmi :D), aztán ajánlhatna nekem valamit. Páf, el is indult a beszélgetés. Majd mikor először találkoztunk személyesen, elmondtam, hogy ez egy kamu szöveg volt, igazából nagyon tetszik nekem, és így írtam rá. Jót nevetett rajta, azóta is együtt vagyunk... :)
Az a lényeg, hogy találj valamit, amivel elkezdheted a beszélgetést. Látsz a képén mondjuk egy tárgyat, és kérdezd meg tőle, hogy honnan vette, mert te már régen akarsz olyat. Nem kell igaznak lennie, lényeg, hogy beinduljon a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!