Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem tanácsot adni...

Tudnátok nekem tanácsot adni fiúügyben?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy fiú, már 2 hete minden nap látom és be is jelöltem facebook-on de nem merek ráírni, nem merek beszélgetni vele, meg félek hogy nincs közös témánk meg persze nem is vagyok olyan beszédes típus. Tudnátok nekem tanácsokat adni, hogy hogyan tudnék vele elkezdeni beszélgetni? Nagyon fontos lenne. L/15

2013. okt. 4. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk "Szia!" ?

Nem tudunk helyetted ráírni.

2013. okt. 4. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó, addig én is eljutottam, de utána? miről kezdjek el vele beszélgetni? meg alapból nem is ismerem és nem kezdhetek el vele rögtön pl: a kutyákról beszélni... vagyis érted.. kellene valami téma, de nem jut eszembe semmi
2013. okt. 4. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs mondanivalód, akkor semmiről.
2013. okt. 4. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:
de kérlek titeket, hogy adjatok normális válaszokat mert nagyon fontos lenne, kérlek olyan írjon aki tapasztalt az ilyenbe
2013. okt. 4. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor probalom azt kepzelni, hogy csak egy szimpi ember, akivel valamiert éppen dumálunk, mert pl. együtt várunk a buszra, közben szivesen megismerném. Sokszor segít, leginkabb persze ha nem szemtöl szemben van...

De nem állitom, h a legjobb tipp mert sokszor becsúsztam a friend-zone-ba. De én fiú vagyok, nálad ez kevésbé veszélyes.

2013. okt. 4. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
A barátaiddal miről szoktál beszélni?
2013. okt. 4. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Többször volt már ilyen kérdés és jó válaszok is születtek.

Olvass vissza.

2013. okt. 4. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Sok mód van rá...

Kezdheted a "szia, mizu?" kezdetű snassz szöveggel, de ekkor esélyes, hogy hamar kihal a beszélgetés. Lehet olyan is, hogy egyből kiteríted a lapjaid, és elmondod neki, hogy azért jelölted be, mert szimpatikus, és ezért jelölted be, meg szeretnéd megismerni.

Én régebben találtam egy lányt, aki tetszett. Bejelöltem, aztán láttam a képein, hogy van piercingje. Rá is írtam, hogy láttam a pieringjét, én is akarok egyet (sehol semmi :D), aztán ajánlhatna nekem valamit. Páf, el is indult a beszélgetés. Majd mikor először találkoztunk személyesen, elmondtam, hogy ez egy kamu szöveg volt, igazából nagyon tetszik nekem, és így írtam rá. Jót nevetett rajta, azóta is együtt vagyunk... :)

Az a lényeg, hogy találj valamit, amivel elkezdheted a beszélgetést. Látsz a képén mondjuk egy tárgyat, és kérdezd meg tőle, hogy honnan vette, mert te már régen akarsz olyat. Nem kell igaznak lennie, lényeg, hogy beinduljon a beszélgetés.

2013. okt. 5. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!