Kérlek tudnátok nekem tanácsot adni? SOS
Most egy kisregényt írok le....
Jelenleg 19 éves vagyok,egyetemen tanulok, dolgozok, normális életet élek...
15 évesen rossz társaságba kerültem, 3 rendőrségi ügyet sikerült begyűjtenem... A családi körülményeim rendezettek voltak, igazából véleményem szerint túl jók is voltak a viselkedésemhez képest... Bulizni jártam, (nem nem drogoztam) és hülyeségeket csináltam. Az egyik rendőrségi ügy eredménye egy próbára bocsájtás lett, most van egy lopásban társtettes, de ott nem csináltam semmit:( hónapok óta emiatt nem alszok sírok tehetetlenségemben és az igazságtalanság miatt.... jövőhéten lesz a tárgyalás... Aki lopott neki kiskorú veszélyeztetése a vád, ezért azt mondja, hogy én is segítettem neki eltávolítani a lopásgátlót... (hogy ejtsék a vádat...) pedig igazából kisétáltam a próbafülkéből előbb mint ő kint átkutattak kint, majd elengedtek... most meg van ez...:( és nem tudom mit várjak.... és még van egy ügyem... tudom tudom vállalni kell tetteim következményét... de börtönbe nem akarok kerülni, és közmunkát sem vállalok azért amit NEM követtem el.... mindegy... az lenne a kérdésem, hogy ha bármi lesz ebből az ügyből akkor mi az az indok amiért ne legyek öngyilkos?
Mondjuk az jó indok, hogy ilyen rinyálós baromságokért tök hülyeség lenne?
Igen , vállald azért a következményeket amiket tényleg elkövettél, amiket meg nem azok ellen állj ki. De ha neked jobba gyávaság akkor hajrá, úgyis sokan vagyunk, a hülyék hulljanak ki.
19 évesen lehetne annyi eszed, hogy ilyen tini baromságokon nem töröd a fejed.
Jah, és ha öngyilkos leszel, pont azt fogják mondani, hogy te követted el és elfutsz inkább...
amúgy mi a gond? ma itt Mo-n több lehetőséged van a börtönben előre haladni mint idekint.
Vicces vagy... Nem akarsz börtönt azért, amit nem követtél el...de lóg még a fejed felett egy pár ügy, amiket megúsztál kvázi egy ejnyebejnyével.
Nem tudlak sajnálni, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!