Jelenleg 19 éves vagyok,egyetemen tanulok, dolgozok, normális életet élek...
15 évesen rossz társaságba kerültem, 3 rendőrségi ügyet sikerült begyűjtenem... A családi körülményeim rendezettek voltak, igazából véleményem szerint túl jók is voltak a viselkedésemhez képest... Bulizni jártam, (nem nem drogoztam) és hülyeségeket csináltam. Az egyik rendőrségi ügy eredménye egy próbára bocsájtás lett, most van egy lopásban társtettes, de ott nem csináltam semmit:( hónapok óta emiatt nem alszok sírok tehetetlenségemben és az igazságtalanság miatt.... jövőhéten lesz a tárgyalás... Aki lopott neki kiskorú veszélyeztetése a vád, ezért azt mondja, hogy én is segítettem neki eltávolítani a lopásgátlót... (hogy ejtsék a vádat...) pedig igazából kisétáltam a próbafülkéből előbb mint ő kint átkutattak kint, majd elengedtek... most meg van ez...:( és nem tudom mit várjak.... és még van egy ügyem... tudom tudom vállalni kell tetteim következményét... de börtönbe nem akarok kerülni, és közmunkát sem vállalok azért amit NEM követtem el.... mindegy... az lenne a kérdésem, hogy ha bármi lesz ebből az ügyből akkor mi az az indok amiért ne legyek öngyilkos?
Jogi tanácsot gondolom még nem kértél, ha ide írtál. Pedig azt kellene legelőször.
2013. jan. 7. 19:40
12/13 A kérdező kommentje:
Van egy kirendelt védőm, aki nem mond semmit... tehetetlenül érzem magam, főleg hogy az egyetemet is jogi szakon kezdtem el (ügyész akartam volna lenni), de ha itt ilyen igazságtalanság születne nem tudom hogy lépnék tovább, gyerekkorom óta ezt akartam, de én nem akarom végignézni más emberek kínlódását...
2013. jan. 7. 19:42
13/13 anonim válasza:
Először is, az már jó jel, h megbántad!Valószínűleg nem fogsz börtönbe menni. A közmunka mért is olyan rémes? Biztos nem vágysz rá, de az még mindig a jobbik lehetőség. Biztos, h figyelembe veszik, h megszüntetted e a kapcsolatot ezekkel a fergetegesen jó haverokkal, és h tanulsz, bejársz a suliba , ráadásul jó a tanulmányi átlagod.Mért kellene öngyilkosnak lenni? Van szerető családod előtted az élet! Bármi történjen nem lehetsz annyira önző, h csak magadra gondolj, szerinted az jó megoldás lenne? Mit szólna anyád? Vagy mindenki legyen öngyilkos mert hülyeséget csináltál? Egy kicsit megérdemled a cinikus hozzászólásokat, mert ezzel az öngyilkossággal tényleg nem kellene fenyegetőzni. Kapd össze magad. Nálad sokkal linkebb alakok vannak, az nem árt ha elgondolkozol, de tessék pozitívan hozzá állni az élethez, mert ennél sokkal nagyobb nehézségeket is kibír az ember. Még ha segítettél is volna akkor se Te loptál, a haverod döntése volt. Még előtted az élet, egy nap majd te aggódsz, h fiad ne csináljon hasonló hülyeségeket! A jövő héten írd meg a fogadalmat h elkerülöd a hülye haverokat, mert most utoljára szerencséd volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!