Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szolják le a "gazdagabba...

Miért szolják le a "gazdagabbakat"?

Figyelt kérdés
én pár kérdést feltettem és mind1inknél leszoltak, hogy milyen rajos vagyok, meg csak menőzni akarok. konkrét választ sose adnak. ez szánalmas -.-
2010. jan. 18. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően nehéz lenyelni hogy a szegény paraszt melózik mint a gép mégis elveszik a házát,elveszti a munkáját,az életét.Míg a gazdagabbak élik életüket és lenézik a csórót mert turkálós ruhái vannak.Akárhogy is alakul az anyagi helyzetem nekem boldog az életem még ha nincs is luxus verdám vagy a legmenőbb telóm.Igaz barátaim vannak akik nem a pénzemért szeretnek.A pénz nem boldogít csak megnyugtat ha van.Nekem így is jó.
2010. jan. 20. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Annyit azért hagy mondjak a gazdagok védelmében, hogy van azért olyan gazdag, aki valaha dolgozott is. Lehet, hogy keményebben, mint itt egy-két ember. Nem vagyok gazdag, de sok olyan van a környezetemben, aki már 15 évesen dolgozott, nem egyetemre járt stb. Aztán jókor volt jó helyen, volt egy kis esze, és összejött neki.
2010. jan. 20. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenki szeretne gazdag lenni..És irigyek..Ezért pontozzák le azokat akik sokat írnka pl a mennyi zsebpénzt kapsz stb.kategoriába
2010. jan. 20. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!