Miért szolják le a "gazdagabbakat"?
Figyelt kérdés
én pár kérdést feltettem és mind1inknél leszoltak, hogy milyen rajos vagyok, meg csak menőzni akarok. konkrét választ sose adnak. ez szánalmas -.-2010. jan. 18. 14:07
1/13 anonim válasza:
mert irigyek, mindenki szeretne gazdag lenni az a helyzet
3/13 anonim válasza:
Nézd nem az hogy leszólják,hanem tényleg olyan egoista formába irod hogy kiveri a biztosítékot? Ezért "szólnak le "
4/13 A kérdező kommentje:
autós kérdést tettem fel és, drága kocsi -.-
2010. jan. 18. 14:16
5/13 anonim válasza:
Van a magyar embernek egy "jó" tulajdonsága..,hogy irigy.
Ha valakinek jobban megy,akkor már rögtön szúrj a szemét...
Másfelöl meg az se mind1 hogy egy gazdagnak milyen a stilusa(felvágós,képmutató,lenéző..),többnyire ezen tulajdonságok miatt nem csipázzák,de ha megmarad "szerény" embernek akkor más se lesz vele bunkó!
6/13 anonim válasza:
Azért, mert sok ember azt hiszi, hogy a gazdag ember nem csinál semmit, csak azt nem látják, hogy sokan nem abból gazdagodtak meg, hogy csaltak és loptak, hanem nagyon sok évtized kemény munkájával és spórolással. A szüleim is így voltak, 2 munkahelyük van plusz földműveléssel is foglalkoznak. Sokan irigylik őket meg siránkoznak, akik anno kinevették őket, mikor kint kapáltak a földeken.
7/13 anonim válasza:
Sajnos ez már csak így megy évszázadok óta. Nagyim mesélte, hogy anno azt utálták, akinek nem egy, hanem két szál szalámi lógott a padlásán!:) Én azt tartom gusztustalannak, hogy már a gyerekek körében is megy ez a dolog. Az egyik ismerősöm kislánya nem merte elmondani az osztálytársainak, hogy a Rózsadombon lakik. Persze, a barom (és irigy) tanárnő, még jól ki is hangsúlyozta, és az osztály nagy része ki is közösítette. Pedig egy aranyos kislány, még igazából fel sem fogja, mit jelent, hogy a szülei gazdagok, nemhogy kérkedjen vele. Bár a társai sem maguktól veszik az irigységet 7 évesen, hanem a barom szülőktől.
8/13 anonim válasza:
Van a magyar embernek egy másik tulajdonsága is....hogy minidg odadörgölőzik a pénzeshez, meg szeret s.gget nyalni és ezért még a saját fajtáját is "irigy"nek nevezi, csak hogy nyalhasson még egy jó nagyot.
Csupa sz.r a nyelvetek...
10/13 anonim válasza:
17:58 miről beszélsz,begolyóztál??:D Igenis irigy nép a magyar,ha tetszik ha nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!