Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek ezek az...

Szerintetek milyenek ezek az idézetek? Én írtam őket, és megpróbáltam szavakba önteni, az érzéseimet. Szerintetek hogy sikerül?

Figyelt kérdés

Hogy mi a düh? A düh, az, amikor az emberről alkotott kép elveszik. Elveszik és eltorzul. A dühöt általában a fájdalom idézi elő. És olyankor annyira gyengék leszünk lelkileg, hogy legszívesebben eltaposnánk a világot, az emberekkel és magunkkal együtt. Ilyenkor mindenki elkeseredik, és érezni akarja a vérző szívben a szeretetet. A szeretetet, amely már rég kihunyt.

Az emlékek, annyira megédesítik a haragot, hogy már nem vörös ködtől nem látunk, hanem a könnyektől. Amelyet a csalódás és a fájdalom idézett elő.

A fájdalom egy rémálomból ébredt remény. Segít megtalálni a helyes utat, és bármily nehéz is rátérni, ha kell tűző parázson kell sétálni, de meg kell tenni azt a lépést, amely elvisz a helyes útra, és onnan már le nem térni. Előre menni, néha pihenni, és emlékezni, de csak szépen, ne úgy, hogy kedvünk támadjon vissza fordulni, mert a múlt az elmúlt, hiába epekedünk vissza oda, már soha nem érünk abba a pillanatban, ahol az emlék született.

2014. aug. 27. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát mint IQ temető beleolvastam a "monológjaidba" , de nem olvastam végig egyiket sem, mert qurva hosszúak és nehéz olvasni egymás után bizonyos szavakat (pl. a vérző szívben a szeretetet) , olyan rosszul is van vesszőzve a mondat. Szaggatod mint Bodri a lábtörlőt.
2014. aug. 30. 21:07
 12/13 anonim válasza:
szerintem még gyakorolj,de ennek ellenére nem rosszak,és nem csak kitalált hülyeségek.szerintem egy próbát mindig megér.aki meg se próbálja azmeg ne szóljon bele.
2014. szept. 20. 21:09
 13/13 anonim válasza:
néhol érthetetlenek és túlvannak dramatizálva, sokaknak még végig olvasni sem lessz kedvük, én se akartam végig olvasni de megtettem hát nem volt sok értelme
2015. jan. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!