Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek ezek az...

Szerintetek milyenek ezek az idézetek? Én írtam őket, és megpróbáltam szavakba önteni, az érzéseimet. Szerintetek hogy sikerül?

Figyelt kérdés

Hogy mi a düh? A düh, az, amikor az emberről alkotott kép elveszik. Elveszik és eltorzul. A dühöt általában a fájdalom idézi elő. És olyankor annyira gyengék leszünk lelkileg, hogy legszívesebben eltaposnánk a világot, az emberekkel és magunkkal együtt. Ilyenkor mindenki elkeseredik, és érezni akarja a vérző szívben a szeretetet. A szeretetet, amely már rég kihunyt.

Az emlékek, annyira megédesítik a haragot, hogy már nem vörös ködtől nem látunk, hanem a könnyektől. Amelyet a csalódás és a fájdalom idézett elő.

A fájdalom egy rémálomból ébredt remény. Segít megtalálni a helyes utat, és bármily nehéz is rátérni, ha kell tűző parázson kell sétálni, de meg kell tenni azt a lépést, amely elvisz a helyes útra, és onnan már le nem térni. Előre menni, néha pihenni, és emlékezni, de csak szépen, ne úgy, hogy kedvünk támadjon vissza fordulni, mert a múlt az elmúlt, hiába epekedünk vissza oda, már soha nem érünk abba a pillanatban, ahol az emlék született.

2014. aug. 27. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Érdekes elgondolások, de két dolgot nem értek.Az egyik az egész dühről alkotott elképzelésed.A másik pedig, hogyha szerinted a fájdalom egy pozitív tényező(mert úgy írsz róla), akkor miért idéz elő dühöt?
2014. aug. 27. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
csak a kérdés miatt jöttem: idézet az, amit más írt és szó szerint közöljük, beidézzük ... amit te írsz az akkor idézet, ha pl én másolom be valahová innen ... de nem fogom te kis Oravecz
2014. aug. 27. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Sablonos kamaszkatyvasz. Nem tudsz fogalmazni, sok helyen értelmetlen, amit írsz, és nem tudod helyesen tagolni a szöveget.
2014. aug. 27. 17:11
 4/13 A kérdező kommentje:
3. Válaszolónak! Remélem, te nem írtál ilyet fiatal korodban, hanem inkább a falba verted a fejed!
2014. aug. 27. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok, tényleg érdekelne a válaszod.Hogy szül dühöt a fájdalom, ha az utóbbi szerinted pozitív tényező?
2014. aug. 27. 17:38
 6/13 A kérdező kommentje:
1. válaszoló. Köszönöm a válaszod, és lehet, hogy értelmetlen. De én ezt azért gondolom, így, mert ha az ember szerelmileg csalódott, olyan módon, hogy gyűlölködés lett a szeretetből, az bizony fáj, S a gyűlölet az, amikor már annyira szeretünk valakit, hogy nem bírjuk elviselni ezt az érzést, és inkább gyűlöljük, hogy elfojtsuk ostoba szeretetünk, és a fájdalom, segít az előrejutásban, próbálunk tanulni belőle, ha nem mindig is sikerül! :)
2014. aug. 27. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy az igazságtartalmuk erősen sántít, indokatlanul hosszúak, túlcizelláltak. Egy idézetnek rövidnek és frappánsnak kell lennie.
2014. aug. 27. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Aha, így világos.Nem feltétlenül értelmetlen, de a magam nevében szólva ellentmondásos.Ha szeretek valakit, akkor nem tudom gyűlölni is.De mondom, ez csak az én véleményem
2014. aug. 27. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát, inkább a falba vertem volna fejem, mint hogy ilyeneket írjak. Véleményt kértél, és kaptál is. Mit vártál, hogy mindenki nekiáll majd isteníteni téged? Nem csak pozitív vélemény létezik a világon, ezzel tisztában kell lennie annak, aki közszemlére teszi az alkotásait. Egyébként meg nincs semmi eredetiség az írásaidban, manapság minden tinilány ilyenekkel árasztja el a weboldalát/blogját. Sablonos, tartalmatlan, ellentmondásos. És nem ártana gondosan átolvasni, mielőtt mutogatod, mert sok helyen formailag sem szép.
2014. aug. 27. 17:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Átjavítom, mert igazatok van. Ezek nem idézetek. Hanem apró kis monológok!
2014. aug. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!