Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen stilus fajták vannak?

Milyen stilus fajták vannak?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok hogy kedves,bunkó...stb.

Légyszi irjatok hozzá pl-kat is.

2010. jan. 13. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Hát van egy pár...a rejtélyes, a balf@sz, a kopasz tapló, a helyimenőcsávó, a kívülálló, a tömegember robotzombi, a maffiózó, a cigó, a paraszt, a munkás, az értelmiségi, a politikus, a zsidronc...
2010. jan. 13. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Az

aranyos ♥

kedves

drága

megértő

szerény

2010. jan. 13. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

-zikkajl

-varecza

-boborján vezér

95/f

2010. jan. 13. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Én miért nem értem a kérdést? :D Meg a válaszok egy részét sem...

Azt hittem valami stílusokról lesz szó pl. rocker, emo, punk, hip-hoper stb. Nem értem miről van szó :D

2010. jan. 14. 04:20
 5/8 A kérdező kommentje:

emberi stilus fajták...

pl Bunkó, aranyos...

NEM PUNK MEG EMO...

2010. jan. 14. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bazeeeeeeeeeeeeeg......ecsém, vegyél elő egy szótárat és körülbelül az összes melléknevet ide lehetne írni.

Retard.

2010. jan. 14. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek belső tulajdonságok inkább. "Emberi stílus fajták" ez baromság ilyen szókapcsolat nem létezik, bocs.

Most már értem miért nem értettem...

2010. jan. 14. 18:38
 8/8 anonim válasza:

-A profi (nem csinál semmit feleslegesen, 1edül dolgozik, csak akkor szólal meg ha van értelme, nem pojénkodik, életveszélyben sem riad meg, higgadt aéacson vérnyomású[van vagy 400-500 ilyen ember a világon])

-A pojénmester (sok van belőle, fölöslegesen jár a szája de ezzel örömet okoz másoknak)

-A tablóbunkócigány (feszít a semmire assziszi fajin ember sokan szarnak tőle, másokból akar megélni és ezt illegális úton teszi, csak cigány lehet)

-A taplóbunkó (ugyanaz mint az előző csak fehérebb)

-Jómunkásember (szétszakadásig dolgozik, másoknak alárendelve, eltartja a családját stb. lehet cigány is de személyszerint a 150 általam ismert c. közül 4 fő ilyen)

-Láma (nem ért semmihez, járni alig tud, nincsenek meg az adottságai a legtöbb alapvető dologhoz)

-Állatláma (az előzőhöz hasonló annyi külömbséggel hogy ezen tulajdonságait nem fogadja el és ráerőszakolja magát másokra)

Ennyi jutott eszembe de sorolhatnám szerintem 30 oldalon keresztül.

2010. máj. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!