Mi a külömbség a Scene És az Emo stílus között?
az külö N bség.
egyébként: www.google.hu-t tudom ajánlani
Szia!
Ezt az információt találtam róluk.
emo scene
A scenek első ránézésre szimplán emók. A fő külömbség az emok és a scenek között az, hogy a scenek inkább a külsőjükre adnak, mint az érzelmeikre. A scenek kevésbé letörtek és kevésbé foglalkoztatják őket a világ fájdalmai, nem úgy, mint az emokat, ők inkább szinesek és neonok.
Megjelenésükben nagyon hasonlóak tudnak lenni, de a hozzáállásuk a dolgokhoz teljesen más, mint az emoknak, ők imádnivalónak akarnak tűnni. Ezt konkrét példa támasztja alá, aki nemmás, mint Hello Kitty. A scenekenek van egy szótáruk, amihez az a nép többsének nincs hozzáfáráse. Néha elég nehéz őket megérteni, de az esetek többségében közös neverőre lehet velük jutni.
Köszönöm az eddigi válaszokat:)Csak azért kérdeztem meg mert senem érzelmes, senem szines vidám lány vagyok , de mégis szeretem ezeket a stílusokat:)
Sajnos sokan összekeverik ezt a két stílust:/általában a haj miatt(nem is hasonlit)Akkor szerintem én sokkal másabb egyéniség vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!