Ez milyen stílus? Milyen lányok öltöznek így?
Nagyon jellegzetes, hogy bazinagy, általában kör alakú fülbevalójuk van, tarisznyaszerű (általában szintén nagy) táska lóg rajtuk, a hajuk fel van fogva egy kis csurkába a fejük tetejére, sok rajtuk a virágminta, a szín... A cipőjük általában ilyen kis "semmi", szinte mintha zokni lenne. Nem nagyon festik magukat, max egy kis szájfény, ilyesmi...
Akik így öltöznek, azok ki szeretnének fejezni ezzel valamit? Mi a közös az ilyen stílusú lányokban? Mit gondoltok erről a stílusról?
Én szerintem tudom melyikről beszélsz.
Nem szoktam így hordani a hajamat, mert rövid a hajam.
A virágmotívumokat meg szeretem. A cipők..hát nem tudom. Ha a balerina cipőkre gondolsz azokból vannak szebb darabok is.
A nagy táska hozzám nem illik.
De amúgy sejtem milyenekről beszélsz. És szokott lenni rajtuk ugye fekete bőr dzseki?
Hát, most nézd. Nekik ez tetszik, vagy csak divatból csinálják nem tudom. de mindenki megtalálja a saját stílusát. Én már tudom nekem mi a legmegfelelőbb, de ha azzal beakarnak skatulyázni, hogy én biztos ilyen meg olyan lány vagyok hát tegyék. De így külső alapján nem lehet megmondani ki milyen ember.
Bár tény, a legtöbb ehhez hasonló lány beképzeltnek tűnik, de azért nem mind ilyen.
Hogy kiszeretnének-e fejezni valamit ezzel? Azt nem tudom.:D
hm..mintha rolam lenne szo:)) (16/l)
en ezzel semmit nem akarok kifejezni,de nagyon aranyos es noies..ha egy csinos lany bo cuccokat hord,torekenyebbnek tunik..noiesebbnek:)en szoktam igy is oltozni,de ha nem igy akkor az altalam 'japan'cuccoknak nevezett ruhakba:))
rozsamintas rovidgatyesz,kicsi feher majok,kremszinu ruhak..pl ez [link]
nemtudom..nagyon felvidit ha rozsaszinesbe oltozok..:)
ez az én stílusom is :) a fejtetőn lévő bubi nagyon nőies balerinahaj, kiemeli a szép ívű arcokat. a bazinagy fülbivel nem értek egyet, az inkább a plázabiccsek stílusa. a rengeteg rózsaszín, pasztellszínek, és a virágminták, helyes, bájos darabok, amiket minden nő szívesen hord(ana), vagy legalábbis nem hányná le rögtön (kivéve a punk-rock-emo stb. arcokat). a nagy táska szintén jól jön ,annyi a cucc, hogy muszáj a nagy méret :) +nagyon divatosak most a tarisznyás tasik. remélem, segítettem :)
ja, és ennek semmi, de semmi köze sincs a krishna hívőkhöz, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!