Ez milyen stílus? Mit gondolnál ha ilyet látnál?
Figyelt kérdés
egy lány (néha) bakancsot hord, de fekete fűzővel, és raszta haja van? Így is csak rocker? Vagy ez vmi új stílus? xD2011. aug. 4. 16:22
1/9 anonim válasza:
Most egy rockernek nem lehet rasztás a haja, vagy mi? o.O
2/9 anonim válasza:
Rocker, de tetszik neki a raszta haj ezért neki is olyan van. Vagy nem is rocker, csak tetszik neki a bakancs meg a fűző..és a raszta haj is tetszik, ezért így öltözködik. Ízlések és pofonok, nincs minden öltözék stílushoz kötve, én rocker csaj vagyok mégis átlagosan, normális ruhákba öltözöm, nem pedig bakancs, szegecses karkötő, stb..
4/9 A kérdező kommentje:
Hát én se tudom kedves első, de végül is a zanzibár énekesnője is rasztarokker nem? xD
Második: kössz, lehet hogy tényleg vmi kevert stílus. :DD
2011. aug. 4. 16:33
5/9 anonim válasza:
Vagy nem kevert stilus, sőt nem is stilus csak azt hord amit akar és nem követi ezeket a baromságokat.
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy rocker,lehet hogy raszta de szerintem inkább csak ezek a ruhák tetszenek neki és ezért hordja. Szóval semmilyen stílust nem képvisel csak azt hordja ami tetszik neki.
7/9 Tom Benko válasza:
Szerintem csak ez tetszik neki. Normális esetben.
8/9 anonim válasza:
Lehet rocker, metálos, sőt akár goth is. De ezt csak akkor tudod meg, ha megkérdezed tőle :D
Amúgy a zanzibár az max. poprock, úristen :D
9/9 A kérdező kommentje:
Jólvanna akkor poprock xD
Kössz mindenkinek :DD
2011. aug. 5. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!